Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin kompaktin Innergie PowerGear USB-C 45 -matkalaturin, joka toimii neljällä eri jännitteellä.

PowerGear USB-C 45-1

USB-C on uuden sukupolven liitäntä, joka mahdollistaa tietokoneiden latauksen, tiedonsiirron ja kuvansiirron välittämättä siitä miten päin fyysinen liitin kytketään. Sen kautta voi ladata ja antaa virtaa muille laitteille, siirtää tietoa tietokoneiden ja lisälaitteiden välillä sekä siirtää kuvaa erilaisten muuntimien avulla.

Helppo liikuteltavuus on kannettavien tietokoneen keskeisiä ominaisuuksia. Usein niiden laturit ovat kuitenkin isokokoisia, kömpelöitä ja tilaa vieviä. Innergie PowerGear USB-C 45 -matkalaturi on pienikokoinen, tyylikäs ja kevyt. Tehokas 45 watin matkalaturi lataa USB-C-yhteensopivan kannettavan tietokoneen nopeasti.

Neljällä eri jännitteellä (20V/2.25A, 15V/3A, 12V/3A ja 5V/3A) toimiva matkalaturi sopii useille kannettaville tietokoneille. Tuettuja merkkejä ovat mm. Apple Macbook, Acer, ASUS, Dell, HP ja Lenovo.

Innergie-matkalaturi on pienen ja elegantin muotoilunsa ansiosta miellyttävä käyttää. Laturin 1,5 metrin latausjohto voidaan näppärästi kietoa itse laturin ympärille, jolloin johdot pysyvät pois tieltä, eivätkä roiku valtoimenaan tilaa viemässä.

Energiatehokas Innergie-matkalaturi hyödyntää ympäristöystävällistä GreenSense-teknologiaa. Matkalaturi on varustettu myös InnerShield-suojausteknologialla, joka suojaa muun muassa virtapiikeiltä, ylikuumenemiselta ja oikosuluilta. Näin matkalaturin käyttö on turvallista ja luotettavaa.

Kaikissa kannettavien tietokoneiden Innergie-latureissa on valmistajan kolmen vuoden takuu.

Saatavuus ja hinnoittelu
Innergie PowerGear USB-C 45 on saatavilla tammikuussa 79,95 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3Ainnergie%3Ainnergie%24
http://www.myinnergie.com/us/product/86
http://bit.ly/1m62n3U (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Innergie
Innergie on johtava kuluttajille tarkoitettujen virtalähteiden ja muiden virtaratkaisujen toimittaja. Sen tuotteet ovat innovatiivisia ja energiaa säästäviä. Innergie haluaa helppokäyttöisten yleiskäyttöisten virransyöttöratkaisujen avulla varmistaa, että kannettavien laitteiden käyttäjät pystyvät käyttämään laitteitaan joka päivä ja kaikkialla. Innergie on Delta Groupin vuonna 2008 perustama tavaramerkki. Lisätietoja osoitteessa http://www.myinnergie.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistä. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.