Boston Group tuo myyntiin huipputyylikkään, isolla näytöllä ja suomenkielisellä käyttöliittymällä varustetun käyttäjänsä hyvinvointia jatkuvasti seuraavan Amazfit GTR 3 Pro -älykellon.

Amazfit-älykellojen Pohjoismaiden jakelija on vaihtunut, ja jakelijana toimii nykyään Boston Group. Urheilulliset Amazift-älykellot ovat säilyneet ennallaan eli ovat erinomaisia niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin hinta-laatusuhteeltaankin. Uusin tulokas, Amazfit GTR 3 Pro, on kellotaulultaan entistä kookkaampi, mutta erinomaisen 70,6 prosentin näyttö-runkosuhteensa ansiosta pikkusisarensa kanssa käytännössä samoissa mitoissa.

Amazfit GTR 3 Pro -älykello on muotoiltu klassisen pyöreäksi ja viimeistelty helppokäyttöisellä pyörösäätimellä. Poikkeuksellisen tyylikkäänä nahkanruskeana tai upean sysimustana saatava rannekello on viimeistelty värivalinnasta riippuen joko nahka- tai fluorielastomeerirannekkeella.

Kevyestä ja äärimmäisen kestävästä ilmailustandardin mukaisesta alumiinista tehty kello on lähes raamiton. Runko sulautuu huomaamattomasti 1,45 tuuman kokoiseen kellotauluun, joka on viimeistelty kaarevalla lasilla. Se tekee kellosta silmiä hivelevän kauniin. Älykellon kirkas ja tarkka AMOLED-näyttö on selkeälukuinen ja ilo silmälle. Älykellon 450 milliampeeritunnin akussa riittää täydellä latauksella peruskäytössä virtaa jopa 12 päiväksi.

Suomenkieliseen Zepp OS -käyttöjärjestelmään perustuva älykello rakentuu toiminnoiltaan hyvinvoinnin, liikunnan ja käytännöllisyyden ympärille. Zepp OS on suunniteltu vähävirtaiseksi järjestelmäksi, joka suoriutuu vaativistakin toiminnoista turhaan akkua kuluttamatta. Samalla Zepp OS on nopea ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jolla eri sovellusten ja toimintojen käyttö on vaivatonta.

Android- ja iOS-yhteensopiva Amazfit GTR 3 Pro -älykello on helposti yhdistettävissä suosittuihin terveys- ja liikuntapalveluihin, kuten Apple Terveys, Google Fit, Strava, Relive, Runkeeper ja TrainingPeaks. Älykello osaa hyödyntää myös Alexa-äänikomentoja, joilla voidaan esimerkiksi määrittää herätysaikoja, esittää kysymyksiä tai jopa ohjata älykodin laitteita.

Uutuuskello mittaa käyttäjänsä hyvinvointia ympäri vuorokauden kuuden valodiodin BioTracker PPG 3.0 -anturin avulla. Tietojen seuraaminen on tehty äärimmäisen helpoksi. Vain yhdellä painalluksella kello mittaa neljä eri terveystekijää kerralla vain 45 sekunnissa. Näitä ovat sydämen syke, veren happisaturaatio, kehon rasitustaso ja hengitystiheys. Kellon sykemittaus toimii haluttaessa 24 tuntia vuorokaudessa – myös uidessa. Kerätyt terveystiedot näytetään helppolukuisena PAI-hyvinvointiarvona, joka perustuu käyttäjästä kerättyyn tietoon kuluneen viikon aikana.

Kello osaa seurata myös käyttäjänsä unenlaatua, kuten syvää ja kevyttä unta sekä levon kannalta oleellista REM-univaihetta. Se mittaa myös hengitystä ja yli 20 minuutin päiväunia. Tämän ohella kello mittaa naisten kuukautiskiertoa ja osaa arvioida ihanteellisen hetken hedelmällisyydelle.

Omaa tyyliään voi korostaa yli 150 erilaisen kellotaulun valikoimasta. Näytön tyyli voidaan helposti vaihtaa nopeasti vaikkapa oman mielialan tai tilanteen mukaan. Dynaamiset efektit ja näyttävät animaatiot tekevät kellotaulusta komeaa katsottavaa.

Vesitiivis kello tukee peräti 150 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily-, palloilu-, sisä-, vesi- ja talviliikuntamuodot. Nopea ja tarkka satelliittipaikannusjärjestelmä sopii erinomaisesti kaikille ulkoliikkujille. Sen ansiosta voidaan seurata tehdyn matkan pituutta ja kuljettua vauhtia. Lisäksi Virtual Pacer -kirittäjä tekee liikkumisesta mielekkäämpää ja PeakBeats-analyysi auttaa liikunnan edistymisen ja palautumisen seurannassa.

Älykello on viimeistelty monilla kätevillä hyötyominaisuuksilla, kuten tehtävälistoilla, kalenterilla, sääennusteilla ja puhelimen ilmoituksilla eri sovelluksista. Musiikinystävät arvostavat älykellon 2,3 gigatavun sisäistä muistia, joka pystyy tallentamaan sisäänsä jopa 470 musiikkikappaletta. Näin musiikkia voi toistaa suoraan kellosta ilman älypuhelinta. Älykellolla voi myös hoitaa äänipuheluita, kun se on yhdistetty älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä.

Hinta ja saatavuus
Amazfit GTR 3 Pro -älykello on saatavana välittömästi 229 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.amazfit.com/en/gtr3-pro
www.boston.fi
https://youtu.be/ijIWZ5AKyok (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/mH_hn6F4gsw (esittelyvideo 2)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viKAstgMsVcKovcP6yw?e=V0xxH4 (kuvia)

Amazfit
Älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita kehittävä ja valmistava Zepp Health Corporation (ex-Huami) tekee älykelloja Xiaomi-, Amazfit- ja Zepp-tuotemerkeillä. Amazfit-tuotemerkki yhdistää tuotteissaan korkealuokkaiset materiaalit, upean muotoilun ja älykkään huipputeknologian. Zepp Health Corporation on biometristen liikuntarannekkeiden markkinajohtaja maailmassa ja yhtiö on New Yorkin pörssissä (NYSE: ZEPP). Sen pääkonttori on Yhdysvaltain Mountain Viewssä. Lisätietoja osoitteessa www.zepphealth.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.