PAN Visionin jakelema ja CAPCOMin julkaisema Monster Hunter: World -hirviönmetsästyspeli laajenee uudella Iceborne-lisäosalla, joka tuo pelaajan koettavaksi täysin uuden pelialueen ja valtavan joukon uusia hirviöitä.

Monster Hunter: World -toimintapeli oli yksi viime vuoden suurimpia pelihittejä. Iceborne jatkaa suoraan alkuperäispelin tarinalinjasta uudella tehtäväkokonaisuudella. Pelaajahahmo saa tutkimuskomitealta toimeksiannon tutkia Hoarfrost Reachin ympäristöä, joka on myös pelimaailman suurin yksittäinen alue. Poikkeuksellisen Legiana-havainnon myötä tutkimustiimi matkaa veden yli jään ja lumen peittämälle alueelle. Samalla joukkio pystyttää Hoarfrost Reachille uuden perusleirin, jotta alueen tutkiminen olisi helpompaa. Tunnelmallisesta Seliana-perusleiristä nähdään myös vilaus tuoreessa Iceborne-esittelyvideossa.

Iceborne tuo mukanaan joukon uusia hirviöitä sekä vanhoja tuttavuuksia. Monster Hunter -pelisarjaa kauemmin pelanneet tulevat törmäämään tuttuihin hirviöihin uuden jäisen pelialueen myötä. Uusien vihollistyyppien ja pomohirviöiden lisäksi mukana on täysin uusia aseita ja uudenlaisia peliominaisuuksia, kuten erilaisia asekomboja ja uusia lisävarusteita. Näiden myötä myös hirviönmetsästys on aiempaa monipuolisempi ja tarjoaa pelaajalle erilaisia lähestymistapoja saalistamiseen ja hirviöiden yllättämiseen.

Iceborne-lisäosa vaatii toimiakseen alkuperäisen Monster Hunter: World -pelin. Sen lisäksi pelaajan tulee olla läpäissyt alkuperäisen pelin päätarina ja olla tasolla 16 voidakseen tarttua uuden lisäosan entistä vaikeampiin haasteisiin.

Monster Hunter World: Iceborne -lisäosa julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 6. syyskuuta 2019. Lisäosan pc-versio julkaistaan myöhemmin talvella. Sen tarkempi julkaisupäivä julkistetaan myöhemmin.

Monster Hunter World: Iceborne -lisäosan uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/o3IG2whkyrM.

Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Monster Hunter: World julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuonna 2018.

Lisätietoja
www.monsterhunterworld.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/318b9DN (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.