Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja realme aloittaa uuden lippulaivamallistonsa myynnin Suomessa.

Uusia realme GT NEO 3 -älypuhelimia tulee myyntiin neljä erilaista versiota: realme GT NEO 3 150W, realme GT NEO 3 80W, realme GT NEO 3T ja realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition.

realme GT NEO 3
Uuden realme GT NEO 3 -älypuhelimen ulkoasu on saanut inspiraationsa moottoriurheilusta ja legendaarisesta kuljettajasta, Carroll Shelbystä. Hän maalasi raidat huippuluokan urheiluautoon osoittaakseen intohimonsa vauhtiin vuonna 1965. realme GT NEO 3 -älypuhelimen ralliraidat näyttävät upeilta puhelimen urheiluauton kaltaisessa sinisessä tai valkoisessa takakuoressa. Lisäksi puhelin on saatavana asfaltinmustana ilman raitoja.

Vauhdinhurma ulottuu puhelimen ulkoasusta sen suorituskykyyn. realme GT NEO 3 -älypuhelimen akku latautuu maailman nopeimmin eli 50 prosentin lataus saavutetaan vain viidessä minuutissa 150 watin Ultradart-latauksella. TÜV Rheinlandin sertifioima lataustekniikka on suojattu 38 turvatoiminnolla ja erillisellä MCU-latausturvapiirillä. Lisäksi akun käyttöikä on pitkä eli sen kapasiteetti säilyy vähintään 80 prosentissa vielä 1 600 täyden lataus- ja tyhjennysjakson jälkeen, mikä on kaksinkertainen määrä alan standardiin verrattuna.

realme GT NEO 3 on ensimmäinen älypuhelin Euroopassa, joka sisältää MediaTek Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin HyperEngine 5.0 -tekniikalla. Viiden nanometrin valmistusprosessiin perustuvassa järjestelmäpiirissä on neljä CortexA78-ydintä ja neljä CortexA55-ydintä, jotka toimivat 2,85 ja 2,0 gigahertsin nopeudella. Nämä ytimet tekevät puhelimesta suorituskykyisen ja näyttö saavuttaa vakaan 90 kuvan ruudunpäivitysnopeuden sekunnissa. Puhelimen HDR 10+ -sertifioitu näyttö perustuu 6,7 tuuman AMOLED-paneeliin, jonka virkistysnopeus on 120 hertsiä. Näytön ja puhelimen rungon välinen suhde on 94,2 prosenttia, joten puhelimen reunat ovat ennätyksellisen ohuet.

realme GT NEO 3 -älypuhelimessa on laadukas kolminkertainen kamerajärjestelmä. Pääkamerassa on huippulaadukas 50 megapikselin Sony IMX 766 -kuvakenno. Lisäksi kamerassa on kahdeksan megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi ja kahden megapikselin makro-objektiivi. Näillä voidaan ottaa eloisia valokuvia ja videoita kaikissa olosuhteissa.

realme GT NEO 3T
realme GT NEO 3T jatkaa lippulaivamalliston moottoriurheiluteemaa takakuoren keltaisella tai valkoisella ruutulippukuvioinnilla. Puhelimen latausnopeus on oman hintaluokkansa nopein saavuttaen 50 prosentin latauksen 12 minuutissa 80 watin SuperDart-latauksella.

Huippupuhelimista tuttu Snapdragon 870 5G -järjestelmäpiiri tarjoaa realme GT NEO 3T -älypuhelimelle suorituskykyä kaikkeen käyttöön – myös paljon tehoa vaativaan pelaamiseen. Nopea 120 hertsin AMOLED-näyttö takaa laadukkaan kuvan kaikkeen käyttöön 6,62 tuuman koossa ja 1 300 nitin kirkkaudella.

Myös realme GT NEO 3T -älypuhelimessa on laadukas kolminkertainen kamerajärjestelmä. Pääkamerassa on 64 megapikselin kuvakenno. Lisäksi kamerassa on 119 asteen ultralaajakulmaobjektiivi ja neljän senttimetrin makro-objektiivi.

realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition
realme jatkaa teemapuhelimien kehitystä ja tällä kertaa yhteistyö jatkuu Dragon Ball Z -animesarjan kanssa. Rajoitettu erä realme GT NEO 3T -älypuhelimia tulee saataville Dragon Ball Z -ulkoasulla ja sisällöllä, joka henkii legendaarista japanilaista animetunnelmaa. Puhelimen takakuori on koristeltu näyttävällä animegrafiikalla ja käyttöliittymää, taustakuvaa sekä kuvakkeita on muokattu tuomaan pelaajille itämaista taistelutahtoa.

Hinta ja saatavuus
realme GT NEO 3 tulee myyntiin 150 watin latauksella ja 12+256 gigatavun muistilla sekä 80 watin latauksella ja 8+256 gigatavun muistilla 699 ja 599 euron suositushintoihin. realme GT NEO 3T tulee myyntiin 80 watin latauksella 12+256 gigatavun ja 8+256 gigatavun muistilla 469 ja 429 euron suositushintoihin. realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition tulee myyntiin 80 watin latauksella 8+256 gigatavun muistilla 499 euron suositushintaan. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.realme.com/eu
https://youtu.be/ndeu0_eNVwA (eilinen julkistustilaisuus)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJZao5P_xG9HFP9hNQ?e=tkMELq (kuvia)

realme
Kiinassa vuonna 2018 perustettu realme on tullut tunnetuksi maailman nopeimmin kasvavana älypuhelinten valmistajana. Se saavutti nopeimmin maailmassa sadan miljoonan myydyn älypuhelimen rajan. Erityisen voimakasta kasvu on ollut Euroopassa, Intiassa ja Aasiassa. realme on laajentanut älypuhelimista myös kodin älylaitteisiin, esineiden internetiin ja muihin kannettaviin älylaitteisiin. Lisätietoja osoitteessa https://www.realme.com/eu/. realme on avannut maailmanlaajuiselle käyttäjäyhteisölleen oman vuorovaikutteisen sivuston, josta löytyy tietoa viimeisimmistä päivityksistä, tuotejulkaisuista ja tapahtumista. Lisätietoja osoitteessa https://c.realme.com/global/.