Huawei, johtava älypuhelinvalmistaja ja maailmanlaajuinen viestintäteknologian ratkaisujen toimittaja, julkisti tänään jakelusopimuksen Aurora Groupin kanssa, joka on NASDAQ OMX First North Premierin pörssilistalle kuuluvan DistIT AB:n tytäryhtiö.

“Olemme erittäin iloisia julkistaessamme yhteistyön Aurora Groupin kanssa, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja tunnetuimmista kulutuselektroniikan tukkureista. Auroralla on vuosikymmenten osaaminen tuotemerkkien rakentamisesta ja tuomisesta pohjoismaisille vähittäismyyntimarkkinoille. Aurora onkin ihanteellisessa asemassa lisävarusteidemme myynnin kehittämisessä”, kommentoi Huawei CBG Nordic EU:n johtaja Xiaozhong Zhao.

Aurora Groupin toimitusjohtaja Bent B. Madsen kommentoi: ”Strategisen yhteistyön aloittaminen maailman johtavan tietoliikennevalmistaja Huawein kanssa on tärkeä virstanpylväs. Se vahvistaa asemaamme pohjoismaisilla tietoliikennemarkkinoilla. Mobiilitarvikkeet tuovat edelleen merkittävää kasvua ja asiakkaamme haluavat luonnollisesti Huawein kaltaisen markkinoiden johtavan valmistajan tuotteita.”

Uuden sopimuksen ansiosta Aurora Group tuo välittömästi Huawei-lisävarusteiden nopeasti kasvavan ja suositun valikoiman Pohjoismaiden vähittäismarkkinoille.

Lisätietoja

Aurora Group
Richo A. Jacobsen Kohl
Nordic Marketing Manager
+45 53 74 58 00
raj@auroragroup.eu

Huawei Technologies
Marie Dam Feldborg
Denmark Marketing Manager
+45 20 80 07 45
marie.feldborg@huawei.com

Huawei
Huawei on johtava maailmanlaajuinen informaatio- ja viestintäteknologian (ICT) ratkaisujen tarjoaja. Panostamme vakaaseen liiketoimintaan, jatkuvaan innovaatioon ja avoimeen yhteistyöhön. Olemme luoneet kilpailukykyisen ICT-tuotevalikoiman telekommunikaatio- ja yritysverkoissa, laitteissa, pilvipalveluissa ja palveluissa. ICT-ratkaisujamme, tuotteitamme ja palveluitamme käytetään yli 170 maassa ja alueilla, jotka palvelevat yli kolmannesta maailman väestöstä. Yli 170 000 Huawein työntekijää on sitoutunut tarjoamaan mahdollisuuden tulevaisuuden tietoyhteiskuntaan ja parempien yhteyksien luomiseen. On hienoa, että Huawei on noussut FORTUNE 500 -listalla sijalta 129 sijalle 83 ja näin ensimmäistä kertaa sadan suurimman yrityksen joukkoon. Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä, Intiassa ja Kiinassa on perustettu 16 kehityskeskusta. Pohjoismaissa Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Norjan toimistot on perustettu vuosina 2008, 2000, 2007 ja 2007.

Huawein kuluttajayksikkö on yksi Huawein kolmesta liiketoimintayksiköstä. Se kattaa älypuhelimet, tietokoneet, tablettilaitteet, puettavan tekniikan ja pilvipalvelut. Huawein maailmanlaajuinen verkosto on rakennettu 20 vuoden televiestintäalan asiantuntemuksen pohjalta. Se on sitoutunut toimittamaan uusimpia teknologisia edistysaskeleita kuluttajille ympäri maailman.

Teleoperaattoreiden kanssa Huawei on rakentanut yli 1 500 verkkoa, jotka auttavat yhdistämään yli kolmanneksen maailman väestöstä. Yhdessä yritysasiakkaidemme kanssa käytämme avoimia pilvipalveluja ja ketteriä verkostoja tehokkaiden toimintojen ja ketterän innovaation edistämiseksi sellaisilla aloilla kuin Safe City, talous, liikenne ja energia. Älylaitteiden ja -puhelinten avulla parannamme ihmisten digitaalista kokemusta työssä, elämässä ja viihteessä.

Lisätietoja osoitteessa www.huawei.com/en/about-huawei.

Aurora Group
Aurora Groupin toimintakonsepti muodostuu yhteistyökumppaneidemme arvon luomisesta rakentamalla tuotemerkkejä ja kehittämällä liiketoimintaa. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden vahvin kumppani, jota kunnioitetaan ja johon luotetaan konseptiemme, palvelujemme, osaavan henkilökuntamme ja erinomaisten toteutusten ansiosta.

Aurora Group perustettiin vuonna 1999 neljän yrityksen yhdistyessä: Rudolph Schmidt A/S, (Tanska 1915), OSK Elektrotilbehør AS (Norja 1937), Ortoconnex AB (Ruotsi 1981) ja Teletarvike Järvinen Oy (Suomi 1982). Vuonna 2006 norjalainen tCom AS (1995) liitettiin osaksi Aurora Groupia ja vuonna 2010 toimintomme laajenivat entisestään kahdella ruotsalaisella kodinkonemerkillä Hanestrom (1999) ja Gameo (1930). Vuonna 2013 Aurora Groupin osti ruotsalainen pörssinoteerattu jakelualan konserni DistIT AB, jolla on määrätietoinen kasvustrategia, joka perustuu IT-alalla toimivien menestyksekkäiden ja erikoistuneiden jakeluyritysten ostamiseen.

Nykyään Aurora Group on kulutuselektroniikan tarvikkeiden johtava jakelija Pohjoismaissa yli sadan vuoden kokemuksella ja toiminnoilla kymmenessä maassa. Logistiikka on keskittynyt Ruotsin Jönköpingiin ja osin Lilla Edetiin. Aurora Groupin hallinto ja tukitoiminnot sijaitsevat Kööpenhaminassa Tanskassa.

Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.eu.