Chef Life

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema Chef Life – A Restaurant Simulator tarjoaa kutkuttavan virtuaalisen ravintolakokemuksen myös Nintendo Switch -pelikonsoleille.

Ravintoloiden kulinaristisiin maailmoihin sukeltava pelikokemus yhdistää toisiinsa ensiluokkaisen simulaation ja ruokapaikkojen realiteetit. Tavoitteena on loihtia omasta ravintolasta sekä ensiluokkainen murkinapaikka että tehdä maailmanluokan ruoka-annoksia. Ruokien virtuaalinen valmistus on hauskaa ja palkitsevaa puuhaa. Samalla pelaaja pääsee suunnittelemaan ravintolan kehittämistä ja erilaisten ruoka-annosten toteutusta. Menestyksen myötä valittavaksi tulee lisää erilaisia mahdollisuuksia, joilla edistää omaa ravintoloitsijan uraa. Lopulta edessä siintää mahdollisuus ansaita himottuja Michelin-tähtiä. Lisäksi oman ravintolan pyörittäminen vaatii suurempia linjauksia, kuten päätöksiä rahankäytöstä ja bisnespuolesta sekä riskinottokykyä ja uusien asioiden oppimista.

Pelin Nintendo Switch -versiosta on julkaistu hauskasti näytelty esittelyvideo, jossa Switch-pelaaja ohjaa kokkia pelilaitteellaan. Videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Z02hXqOTbY0.

Chef Life – A Restaurant Simulator julkaistaan sekä Nintendo Switch-, PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 23 helmikuuta 2023. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.cheflifegame.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viL02rKficRwCi-2Waw?e=EhbooY (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.