Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on uusinut koko webbisivustonsa ja visuaalisen ilmeensä. Webbisivuston toiminnallisuudet ja uudistetun ilmeen esittelee FIGMA ry:n toiminnanjohtaja Thomas Westerberg tänään alkavilla Digiexpo-messuilla.

figmalogo400

”FIGMA ry on uusiutunut voimakkaasti tänä vuonna, joten totesimme myös aiemman webbisivuston ja logon palvelleen jo riittävän pitkään. On aika palvella pelialaa entistä paremmin tarjoamalla kaikille alasta kiinnostuneille uusia työkaluja”, kommentoi FIGMA ry:n toiminnanjohtaja Thomas Westerberg.

FIGMA.FI
FIGMA ry:n pääasiallisena viestintäkanavana ulkomaailmaan on jo pitkään toiminut sen oma webbisivusto osoitteessa www.figma.fi. Se on nyt uusittu täysin ja sieltä löytyy entistä kätevämmin mm. pelimyynnin top-listat, pelimaailman uutiset, erilaiset tilastot ja tietoa esimerkiksi ikämerkinnöistä.

FIGMA-sivusto on myös rss-syötteidensä ansiosta aiempaa helpompi uutislähde muille medioille. Esimerkiksi pelimyynnin top-listat löytyvät nyt eriteltyinä pelialustojen mukaan.

Uuden sivuston on kehittänyt Nettiguru.fi. Jatkossa sivustoa kehitetään eteenpäin palautteiden ja alan tarpeiden mukaan. FIGMA-sivuston uudistuksen kunniaksi on sivustolla käynnistetty myös nettikilpailu, jossa osallistujat voivat antaa palautetta. Kilpailu on käynnissä marraskuun loppuun asti ja kilpailupalkintona arvotaan kaikkien vastaajien kesken huippulaadukkaat Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless -pelikuulokkeet (arvo 149€).

Visuaalinen ilme
Uuden sivuston kanssa samaan aikaan otetaan käyttöön myös uusi FIGMA-logo. Uusi logo on kirkas, värikäs ja kaikin puolin ajanmukainen piristysruiske FIGMA ry:n visuaaliseen ilmeeseen.

”Uuden FIGMA-logon sinivalkoinen väritys tuo myös esiin sen, että FIGMA todella on Suomen pelialan kehitykseen keskittynyt etujärjestö”, hehkuttaa FIGMA ry:n toiminnanjohtaja Thomas Westerberg.

Logo voidaan toimittaa pyynnöstä eri kuvaformaateissa ja koossa median käyttöön.

FIGMA
Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat ALSO, AMO, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, Nordic Softsales, Nordisk Film, PAN Vision ja Warner Bros.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa. Suomen suosituimpien pelien lista julkaistaan kahden viikon välein. FIGMA julkaisee jäsentensä pelimyyntitilastot kolmen kuukauden välein. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi

Lisätietoja

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Toiminnanjohtaja Thomas Westerberg
050 – 463 1156
thomas.westerberg@figma.fi

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Hallituksen puheenjohtaja Riku Olkkonen
050 – 505 1966
riku.olkkonen@panvision.com

Viestintätoimisto Visionist
Tiedottaja Jiri Koivuniemi
040 – 837 8097
jiri.koivuniemi@visionist.fi