PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli saa rajoitetun painoksen keräilijänversion ja kiehtovia tuotantolinjoja.

PC-tietokoneille julkaistava keräilijänversio sisältää korkealaatuisen ja Farming Simulator -teemaisen varoitusvalon, joka tuo mieleen raskaat työkoneet. Lisäksi erikoisversiossa on mukana kaksi julistetta, 24 erilaista merkkitarraa ja uusia modausohjeita pelin ominaisuuksien muokkaamiseen. Modaustyökalujen avulla pelaajat voivat muokata pelissä olevia asioita ja näin luoda jopa täysin uusia kulkuneuvoja ja rakennuksia peliin. Keräilijänversion kansikuvassa komeilee huippuluokan traktori, jonka merkki ja malli vaihtelevat maakohtaisesti.

Farming Simulator 22 tuo mukanaan myös tuotantolinjat, jotka uudistavat peliä kiinnostavalla tavalla. Toimittamalla pelaajan keräämä sato erilaisiin kauppoihin ja yrityksiin, se voidaan jatkojalostaa valmiiksi tuotteiksi. Esimerkiksi viljamylly voi tuottaa jauhoja leipomoihin, jolloin jauhot jatkojalostuvat leipien ja kakkujen muotoon kauppoihin myytäväksi.

Riippuen siitä, mitä tuotteita pelaaja haluaa kulloinkin tuottaa, pelaajan tarvitsee myös tuottaa muita mahdollisia raaka-aineita tehtaan käyttöön. Tällaisia voivat olla jauhojen lisäksi esimerkiksi sokeri ja voi. Kun myyntivalmiit tuotteet ovat valmiita, ne tulee kuljettaa myyntiin kauppoihin. Jo valmiina olevien kauppojen lisäksi pelaaja voi myös itse rakennuttaa lisää myyntipisteitä tuotteidensa myyntiä kasvattamaan.

Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin. Alue sisältää alueelle tyypillisiä ja aitoja maamerkkejä, kuten jokia ja siltoja, ison vesiputouksen ja ison amerikkalaistyylisen valtatien. Sen ympäristöstä löytyvät myös aito baseball-stadion, valtavat viljasiilot, huoltoasema ja muita maalaismaiseman keskeisiä piirteitä.

Lisää ominaisuuksia ja yksityiskohtia tulevasta pelistä julkistetaan pelin vuotuisessa FarmCon-tapahtumassa. Se järjestetään striimitapahtumana 21.-23. heinäkuuta ja jokaisena päivänä on tarjolla katsottavaa tuntikausiksi. Lisätietoa tapahtumasta löytyy pelin kotisivuilta.

Farming Simulator 22 julkaistaan vuoden 2021 aikana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.