FS22_StrawHarvest

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 täydentyy ilmaisella päivitysosalla.

Farming Simulator 22 on huippusuositun maataloussimulaatiosarjan massiivisin ja monipuolisin osa. Tästä huolimatta peliin julkaistaan uusia lisäosia ja laajennuksia tasaisin väliajoin. Nämä tuovat peliin uutta tekemistä ja lisää sisältöä mallintaen oikean maatalouden ja maanviljelyn kehitystä monin eri tavoin. Nyt peli täydentyy ilmaisella Harvest Pack -laajennuksella, joka syventää pelin pelletöintiä ja olkien käsittelyä uusin tavoin.

Creative Mesh -studion tekemä lisäosa on saatavilla ilmaiseksi sekä pelin pc-versioille että konsolialustoille. Lisäosan uusina laitteina ovat KRONE- ja Bressel und Lade -työkoneet, jotka tuovat uutta puhtia paalaukseen, pelletöintiin ja olkien jatkokäsittelyyn.

Valikoiman tähtitulokkaana on KRONE Premos 5000, joka on maailman ensimmäinen liikkuva olkipelletöintilaite. Sen avulla olkien käsittely voidaan tehdä suoraan pellolla. Halutessaan laitetta voidaan käyttää myös paikoillaan paalainsilppurin kanssa. Pelletöintilaitteen ohella pakettiin sisältyvät paalaimet KRONE BiG Pack 1290 HDP II ja KRONE Comprima V180 XC. Mukana on myös muita laitteita paalien ja olkien käsittelyyn.

Merkittävänä pelillisenä uudistuksena lisäosaan sisältyy teollisuushalli, jota voidaan käyttää joko säilytystilana kulkuneuvoille ja tarvikkeille tai tuotantotilana. Halli voidaan myös varustaa nosturilla, jolloin raskaiden esineiden ja tarvikkeiden siirtäminen on helpompaa. Vastaavasti valmistettavia olkipellettejä voidaan käyttää monin tavoin, kuten ravintona tai eläinten makuupaikoilla. Halutessaan ne voidaan myydä sellaisenaan tai jatkojalostettuna.

Farming Simulator 22 ja Farming Simulator 22: Premium Edition ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.