FS22_Success_Statistics_012024

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 on kaikkien aikojien suosituin maatilasimulaatio.

Virtuaalinen maanviljely ja oman maatilan ylläpito on ollut suosittua puuhaa pelaajien parissa jo pitkän tovin. Osa osalta suositummaksi kasvanut pelisarja on tehnyt niin sanotun hitaan pelaamisen käsitteestä tuttua termistöä monelle. Alati sykkivän ja hektisen pelaamisen sijasta Farming Simulator on hellinyt pelaajia rauhallisella tahdilla ja monipuolisella tekemisellä. Samalla Farming Simulator -pelisarja on todistanut osuvasti, ettei pelissä tarvita räiskettä ja mäiskettä tai edes nopeita ajoneuvoja koukuttavan pelikokemuksen tarjoamiseksi. Joskus onkin parempi rakentaa ja kasvattaa kuin rikkoa ja tuhota.

Farming Simulator 22 on osoittautunut pelisarjan tähän asti suosituimmaksi julkaisuksi. Sitä onkin myyty maailmanlaajuisesti yli kuusi miljoonaa kappaletta. Tähän määrään sisältyvät sekä vuonna 2021 julkaistun pelin perusversio että sen myöhemmin julkaistut täydennetyt versiot, kuten Farming Simulator 22: Platinum Edition ja Farming Simulator 22:  Premium Edition.

Pelkät ennätykselliset myyntimäärät eivät ole ainoita Farming Simulator 22 -pelin virstanpylväitä. Myös moninpelipuolella on rikottu uusia ennätyslukemia, sillä parhaimmillaan peliä on pelattu yli sadallatuhannella eri verkkopalvelimella yhtäaikaisesti. Lukema on huikea ja kertoo omiaan pelin vetävyydestä yhteistyöpelaamisen puolella.

Tämän lisäksi pelin hurjat 5 600 erilaista modia eli peliin ladattavat lisäosat ovat nousseet valtavan suosituiksi. Nämä GIANTS Softwaren itsensä testaamat, mutta pelaajien ja fanien tehtailemat lisäosat täydentävät pelin entuudestaan kattavaa laite-, kulkuneuvo- ja rakennusvalikoimaa upeasti. Näiden suosio näkyy siinä, että yhteensä eri modeja on ladattu hulppeat 1,4 miljardia kertaa! Määrä on käsittämätön ja kertoo omiaan niiden suosiosta. Modit ovat olleet osa pelisarjaa aina vuodesta 2008 lähtien.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää valtavan määrän erilaisia työkoneita ja kulkuneuvoja sekä tähän mennessä kattavimman valikoiman erilaisia viljelykasveja ja kasvatettavia eläimiä. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Kaikkiaan erilaisia pelikarttoja on Premium-versiossa kuusi erilaista. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen niin eurooppalaiseen kuin amerikkalaiseenkin tyyliin.

Farming Simulator 22 ja Farming Simulator 22: Premium Edition ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.