Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo alkukantaiseen aikakauteen sijoittuvan Far Cry Primal -toimintapelin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille. Ubisoft julkaisi eilisiltana myös pelin uusimman esittelyvideon.

FCP_Packshot_Logo

Avoimen pelimaailman toimintapeleistä tunnettu Far Cry -pelisarja uudistuu yllättävällä tavalla viedessään pelaajansa kivikautiseen pelimaailmaan. Selviytymiskokemus menneellä aikakaudella on kaikkea muuta kuin helppoa. Maailma yli 10 000 vuotta ennen ajanlaskun alkua on maailma ilman nykyaikaisia mukavuuksia ja vailla turvallisuuden tunnetta. Monet vaaralliset pedot ja suuret eläimet aina sapelihammastiikereistä mammutteihin tekevät selviytymisestä haastavaa, kilpailevia vihollisheimoja unohtamatta.

Käsiaseiden, kranaattien ja muiden modernien aseiden sijasta pelaaja pääsee kokemaan ainutlaatuisen selviytymiskokemuksen kivikautisessa maailmassa vailla nykyaikaisia apuvälineitä. Asetekniikan huippua edustavat jousi, keihäs ja soihtu. Tuli onkin aseista arvaamattomin ja mahdollisesti myös vaarallisin. Liekein loimottava ympäristö on taitavalle soturille sekä uhka että mahdollisuus omassa selviytymiskamppailussa.

Far Cry Primal keskittyy yksinpeliin, joka kertoo heimosoturi Takkarin tarinan. Hän on metsästäjäryhmänsä viimeinen maailmassa, joka on täynnä vaaroja. Matkaa ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, sillä seikkailun aikana kohdataan muita ihmisiä, niin vihollisia kuin liittolaisiakin.

Far Cry Primal ilmestyy pelikonsoleille 23. helmikuuta ja tietokoneille 1. maaliskuuta. Pelistä julkaistaan peruspelin lisäksi myös ainutlaatuinen Collector’s Edition ja Digital Apex Edition. Collector’s Edition toimitetaan upeassa sapelihammastiikerin kallon näköisessä kotelossa, joka sisältää pelin lisäksi Wenja-kirjan, Steelbook-pelikotelon, pelimaailman kartan ja soundtrackin. Mukana on myös digitaalista lisäsisältöä useiden tehtävien ja erikoisaseen muodossa. Lisäksi mukana tulee neljä kohennuspakettia. Digital Apex Edition sisältää peruspelin lisäksi minikampanjan, erikoisaseen ja neljä kohennuspakettia. Pelin perusversion ennakkotilaajat saavat pelin lisäksi Legend of the Mammoth -minikampanjan.

Lisätietoja internetissä
http://far-cry.ubisoft.com/primal/
https://youtu.be/2HjY1k1vXkY (eilisiltana julkaistu tarinavideo)
https://youtu.be/kM47aBj6f0g (pelivideo)
http://bit.ly/1JXEfel (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com