Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin käsin ommellut ja nahkaiset Essentials-suojakuoret älypuhelimille.

Essentials_LeatherBookletCase_Iphone6

Älypuhelimista on tullut nykypäivänä lähes kaiken kattavia työkaluja. Niiden avulla sujuu niin kommunikaatio kuin erilaiset verkkotoiminnotkin – monessa tapauksessa myös maksaminen. Arvokas älypuhelin kaipaa myös arvoistaan suojaa. Kun mukaan lisätään vielä taskut luotto- ja käyntikorteille, on kyseessä tyyliä ja laatua huokuvat Essentials-älypuhelinsuojat.

Essentials Leather Booklet Case -suojakuoret tuovat ulkoasullaan arvokkuutta älypuhelimiin. Käsin ommellut nahkaiset suojakuoret näyttävät upeilta ja tuntuvat kädessä pehmeän miellyttäviltä. Samalla puhelin pysyy suojattuna kolhuilta ja likaantumiselta. Elegantti muotoilu ja kokonaisvaltainen viimeistely ovat linjassa laadukkaiden nahkalompakoiden ja -laukkujen kanssa.

Suojakuoren etukansi pysyy suljettuna magneettikiinnityksellä. Kannen sisäpuolelta löytyy kolme taskua luottokorteille. Tämän lisäksi kannessa on erillinen sisätasku esimerkiksi käyntikorteille, kuiteille tai seteleille.

Essentials Leather Booklet Case -suojakuoret ovat saatavana mustana, tummansinisenä, ruskeana ja tummanruskeana.

Saatavuus ja hinnoittelu
Essentials Leather Booklet Case -älypuhelinsuojat ovat heti saatavana 32,95 – 36,95 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Essentials-suojakotelot ovat saatavana seuraaville älypuhelimille: iPhone-mallit 5, 5S, 6, 6 Plus, 6S ja 6S Plus, Sony Xperia Z5 ja Sony Xperia Z5 Compact sekä Samsung Galaxy S6 ja Samsung Galaxy S6 Edge.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AEssentials%3AEssentials%24
http://bit.ly/1Qiw3qR (tuotekuvat)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Essentials
Essentials on lisätarvikemerkki, jolla on tuotteita alan tunnetuimmille älypuhelimille ja tablettilaitteille. Essentials-tuotteet ovat laadukkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä. Essentialsin suojakannet, -kuoret ja lompakot on suunniteltu yksinkertaisen toimiviksi ja niiden valmistuksessa on käytetty kestäviä, älylaitteita suojaavia materiaaleja. Kaikki Essentialsin iPhone-, iPod- ja iPad-lisälaitteet ovat Applen sertifioimia. Essentials-tuotteiden jakelijana pohjoismaissa toimii Aurora Group.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.