Kajaanilainen mobiilipelien kehittäjä Critical Force järjestää 23.-24. kesäkuuta ensimmäisen maailmanlaajuisen Critical Ops -turnauksen maailman tunnetuimman verkkokauppa Amazonin Mobile Masters -pelitapahtumassa Yhdysvaltain Seattlessa.

Amazon Mobile Masters -pelitapahtumassa pelataan amatöörien ja ammattipelaajien kanssa useita eri mobiilipelejä. Kaikkiaan kuusi Critical Ops -tiimiä kisaa toisiaan vastaan 40 000 dollarin palkintopotista. Tarkka turnausaikataulu ja täydellinen osallistujaluettelo julkaistaan toukokuun lopulla.

“Critical Ops Invitational -turnaus on kunnianosoitus pelaajayhteisöämme kohtaan. Pelaaja- ja fanikuntamme ovat harvinaisen aktiivisia ja lojaaleja. Nyt meillä on mahdollisuus juhlistaa elektronisen mobiiliurheilun ja Critical Opsin mahtavaa kehityskaarta ensimmäisellä maailmanlaajuisella turnauksellamme”, sanoo Critical Forcen toimitusjohtaja Veli-Pekka Piirainen. “On hienoa voida tehdä se yhdessä Amazonin kanssa, koska heillä on aitoa kiinnostusta elektronisen mobiiliurheilun kehittämiseen.”

Ammattimainen e-urheilujoukkue ja Critical Ops -pelin maailmanmestari, GankStars on innoissaan osallistumisestaan tulevaan turnaukseen ja yhteisön tapaamisesta.

“Uskomme lujasti Critical Opsin menestykseen ja siksi GankStars lähti peliin mukaan niin varhain. Haluamme johtaa esimerkin avulla ja toivomme, että kova työmme ja omistautumisemme innostavat myös muita uskomaan itseensä. Mikään ei ole mahdotonta, ja haluan kaikkien haaveilijoiden tietävän, että heillä on aina ystäviä GankStarsissa. Älä koskaan anna periksi, kaikki yöt loppuvat ja aurinko nousee lopulta”, kommentoi GankStars-joukkueen johtaja Alex “PwntByUkrainian” Novosad. “”Olen innoissani tavatessamme viimeinkin fanimme ja yhteisön Seattlessa!”

Mobile Masters Seattle
Mobile Masters on suosittu mobiilipeliturnaus amatööri- ja ammattipelaajille. Vuoden 2018 tapahtuma järjestetään 23.-24. kesäkuuta Seattlessa, Yhdysvalloissa. Se myös striimataan Amazonin uudesta huipputason studiosta. Tämän vuoden Mobile Masters -tapahtumassa on mukana suositut mobiilipelit Power Rangers: Legacy Wars, Survival Arena, World of Tanks Blitz ja tietenkin Critical Ops. Näiden pelien parhaat pelaajat kilpailevat kahden päivän aikana 100 000 dollarin palkintopotista. Lisätietoja säännöistä, karsinnoista ja muista yksityiskohdista löytyy osoitteesta www.amazon.com/mobilemasters.

Critical Force
Critical Force on kajaanilainen pelikehittäjä, joka keskittyy mobiililaitteiden kilpailullisiin moninpeleihin. Yhtiön ensimmäinen peli on mobiililaitteille tarkoitettu ensimmäisen persoonan ammuntapeli Critical Ops. Sitä on tähän mennessä ladattu yli 38 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti ja sitä pelaa miljoona pelaajaa päivittäin. Pelistä onkin tullut todellinen elektronisen mobiiliurheilun pioneeri. Yritys sai neljän miljoonan euron siemenrahoituksen korealaiselta pelijulkaisujätti NHN Entertainmentilta vuonna 2016. Critical Forcella on toimisto Suomen lisäksi Etelä-Koreassa. Critical Force palkittiin Suomen parhaana pelikehittäjänä vuonna 2016.

Lisätietoja
Twitch: www.twitch.tv/gameon
YouTube: www.youtube.com/amazonappstore
Facebook: www.facebook.com/amazonappstore
Website: www.amazon.com/mobilemasters

www.criticalforce.fi
http://bit.ly/2k6o32v (images and videos)
https://youtu.be/U6U1XwvMmhs (Critical Ops trailer)