Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on sopinut korkealuokkaisista pelituoleista tunnetun noblechairsin ja suomalaisen elektronisen urheilun saralla menestystä niittäneen ENCEn välisestä yhteistyöstä.

Yhteistyön myötä ENCE siirtyy käyttämään noblechairs-pelituoleja osana pelirutiinejaan ja myöhemmin tullaan myös julkaisemaan ENCE-tuotemerkillä varustettuja pelituoleja.

Ammattilaistasolla e-urheilijat pelaavat työkseen, mikä tarkoittaa useita tunteja päivässä pelikoneiden ääressä vietettyä aikaa. Tällöin korostuu hyvä istuma-asento ja yleinen työergonomia. Kun pelitunteja kertyy paljon joko työn tai harrastuksen nimissä, on tärkeä kiinnittää huomiota istuinmukavuuteen ja siihen, miten tuoli tukee vartaloa. Huonossa asennossa lihakset kipeytyvät ja se voi aiheuttaa huonoa ryhtiä ja jopa loukkaantumisia.

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta noblechairs-pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja tervettä. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan ja värivalinnoillaan.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöstämme noblechairsin kanssa, sillä he ovat aidosti innostuneita ja kiinnostuneita elektronisesta urheilusta. noblechairs valmistaa tuotteita, jotka ovat samalla laadukkaita sekä ilo silmälle”, kommentoi ENCEn markkinointipäällikkö Joona Leppänen. ”Meille on ehdottoman tärkeää, että yhteistyökumppanimme kannattaa samoja arvoja kuin mekin. Odotamme jo innolla uusia ENCE-tuotteita.”

Urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Kaikkien tuolien selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

”Yhteistyömme ilahduttaa, sillä jaamme työllemme omistautumisen ja voittamisen mentaliteetin”, kommentoi noblechairsin toimitusjohtaja Toni Sonn. ”Uskomme yhteistyömme synergiaetujen vahvistavan markkina-asemaamme ja tuotantoamme upeiden erikoistuolimalliemme suhteen. Halu menestyä laatustandardeista tinkimättä tekee tästä yhteistyöstä menestystarinan.”

Pelituolit valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella
Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta. Jimm’s PC-Storen noblechairs-pelituolivalikoima löytyy osoitteesta https://www.jimms.fi/fi/Product/List/000-17X?ob=6&fv=1410.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Product/List/000-17X?ob=6&fv=1410
http://bit.ly/2OUFGNR (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2017 liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 42 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.