Suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä East & West Distribution Oy on aloittanut pienikokoisen ja edullisen Cubot Pocket -älypuhelimen myynnin.

Cubot Pocket on pienikokoinen ja tyylikäs älypuhelin, joka sopii täydellisesti monenlaiseen käyttöön. Se on erinomainen valinta juhliin, liikuntaan, rannalle, pieneen taskuun tai käsilaukkuun. Sitä voi käyttää helposti yhdellä kädellä ja se istuu myös lapsen pienelle kämmenelle. Puhelimen mitat ovat vain 119 x 58 x 12 millimetriä ja painoa sillä on vaivaiset 128 grammaa.

Puhelimen reunoista pyöristetty, mutta samalla kulmikas runko kestää kolhuja tyypillistä älypuhelinta paremmin. Puhelin näyttää upealta kolmella eri värillä, jotka ovat musta mustilla reunalistoilla, musta punaisilla reunalistoilla ja tumman vihreä kultaisilla reunalistoilla.

Cubot Pocket tukee myös langatonta NFC-lähimaksamista Google Pay -palvelulla, joten käteisen rahan tai luottokorttien mukana kuljettaminen on turhaa. Puhelimessa on kaksi Nano SIM -korttipaikkaa, joten puhelimella voidaan käyttää yhtäaikaisesti kahta eri puhelinnumeroa.

Puhelimessa on laadukas 16 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Niiden avulla on helppo ottaa selkeitä kuvia myös hämärässä.

Neljän ytimen Unisoc T310 -suoritin tarjoaa virtapihiä suorituskykyä. Tämän ansiosta puhtaaseen Android 11 -käyttöjärjestelmään pohjautuva puhelin toimii nopeasti ja sulavasti kaikenlaisessa käytössä. Puhelimessa on neljä gigatavua keskusmuistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Lisäksi puhelimessa on korttipaikka, joka tukee enimmillään 128 gigatavun muistikortteja.

Maltillisen kokoinen neljän tuuman QHD+ -näyttö toistaa valokuvat, videot ja sovellukset selkeästi. Lisäksi se kuluttaa isoja näyttöjä vähemmän virtaa. Älypuhelimen virtalähteenä toimii 3 000 milliampeeritunnin akku, joka riittää ahkerassakin käytössä koko päiväksi.

Hinta ja saatavuus
Cubot Pocket on saatavana välittömästi 249 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://ewdist.fi/cubot
https://youtu.be/EJCC2tGlsmA (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viKsUyifT6bJCpGks0w?e=WtIgYN (kuvia)

Cubot
Kiinalainen Cubot on merkittävä puhtaaseen Android-käyttöjärjestelmään pohjautuvien laadukkaiden, kestävien ja monipuolisten älypuhelimien valmistaja. Yritys panostaa paljon tuotteiden lujuuteen ja siksi useat heidän mallinsa sopivat poikkeuksellisen rajuun käyttöönkin. Lisätietoja osoitteessa https://cubot.net/.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. East & West edustaa Suomessa useita tuotemerkkejä, kuten 360, Amazfit, Amiro, Aqara, BlitzWolf, Cubot, Dreame, Imilab, Kingsmith, Nillkin, Ulefone, Unagi, Xiaodu, Xiaomi, Yeelight, Yi ja Zepp. Lisätietoja osoitteessa www.ewdist.fi.