EcoFlow Blade

Boston Group on tuonut myyntiin ainutlaatuisen älykkään EcoFlow Blade -robottiruohonleikkurin, joka liikkuu tarkasti ja turvallisesti itsekseen ilman rajalankoja.

Erityisesti kannettavista latausasemistaan ja helposti siirrettävistä aurinkopaneeleistaan tunnettu EcoFlow laajentaa tuotevalikoimaansa älykkäisiin sähkökäyttöisiin kodin apuvälineisiin. EcoFlow Blade -robottiruohonleikkuri perustuu valmistajan erinomaiseen älylaitteiden ja sähkötekniikan osaamiseen. Se on älykäs robottiruohonleikkuri, jolle ei tarvitse määrittää minkäänlaisia fyysisiä rajoja. Se ei tarvitse rajanauhoja tai mitään muitakaan fyysisiä rajoituksia. Käyttäjät voivat asettaa virtuaaliset rajat helposti EcoFlow-sovelluksen avulla ja nurmikon leikkaamiseen voi ryhtyä heti käyttöönoton jälkeen.

Markkinoiden ensimmäinen kolmen anturin X-Vision-tunnistustekniikka yhdistää sekä LiDAR- että kamerasensorit RTK-navigointiin ja tekoälyyn. EcoFlow Blade suunnittelee kulkureittinsä automaattisesti jopa kahden senttimetrin tarkkuudella jättämättä matkalleen leikkaamattomia alueita. Lataustelakan yhteyteen asennettava RTK-satelliittivastaanotin takaa robottiruohonleikkurin tarkan ja turvallisen liikkumisen itsekseen. Robottiruohonleikkuri osaa myös älykkäästi tunnistaa ja väistää esteitä. Se ei jumitu esteisiin tai epätasaiseen maastoon, vaan osaa suunnitella reittinsä uudelleen automaattisesti.

EcoFlow Blade -robottiruohonleikkurissa on poikkeuksellisen suuret 200 millimetrin renkaat, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen liikkuvuuden. Laite ylittää helposti jopa 40 millimetrin korkuiset esteet ja 50 prosentin nousut. Laite voi myös leikata laajan, peräti 3 000 neliömetrin alueen, sillä sen 260 millimetrin leikkuuleveys on 80 millimetriä tavallista leveämpi. Leikkuukorkeus on puolestaan 20–76 millimetriä, joka on jopa 18 millimetriä tavallista korkeampi.

EcoFlow Blade on rakennettu kestämään, sillä se on veden- ja pölynkestävä (IPX5). Näin se on myös helppo pitää puhtaana vaikkapa puutarhaletkulla pesten. Sateentunnistimen avulla leikkuri pysähtyy automaattisesti ja palaa latausasemaansa sateisella säällä. Laitteessa on myös 4G-yhteys eSIM-toiminnolla, jotta käyttäjät voivat paikantaa leikkurin varkauksien estämiseksi. Laitteessa on 298 wattitunnin akku, jolla se toimii kerrallaan noin 120 minuuttia.

Laadukkaalla ja kestävällä EcoFlow Blade -robottiruohonleikkurilla on peräti kolmen vuoden takuu.

Erikseen hankittavalla EcoFlow Lawn Sweeper Kit -lisälaitteella EcoFlow Blade voi myös lakaista nurmikon leikkuun aikana ja kerätä lehdet, roskat ja pienet oksat automaattisesti omaan säiliöönsä.

Hinta ja saatavuus

EcoFlow Blade tulee myyntiin välittömästi 2 999 euron kuluttajahintaan. EcoFlow Lawn Sweeper Kit -lisälaite tulee myyntiin 799 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.vempaimet.fi/ecoflow/
www.boston.fi
https://youtu.be/vbIWNvkncE8 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viPMLhYQfL3k5yBA4gg?e=NzxhZq (kuvia)

EcoFlow

EcoFlow on perustettu vuonna 2017. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja luoda älykkäitä ja tehokkaita energian varastointiin liittyviä tuotteita. Näin se antaa ihmisille ja yhteisöille mahdollisuuden kannettavaan, puhtaaseen ja luotettavaan sähkönsyöttöön kaikkialla. Lisätietoja osoitteessa www.ecoflow.com.’EcoFlow on perustettu vuonna 2017. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja luoda älykkäitä ja tehokkaita energian varastointiin liittyviä tuotteita. Näin se antaa ihmisille ja yhteisöille mahdollisuuden kannettavaan, puhtaaseen ja luotettavaan sähkönsyöttöön kaikkialla. Lisätietoja osoitteessa www.ecoflow.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.