Dreame R20

Boston Group tuo myyntiin huipputehokkaan Dreame R20 -varsipölynimurin, jossa on voimakas imuteho, taittuva nivelvarsi ja siniset ajovalot.

Johdoton Dreame R20 -varsipölynimuri on todellinen siivousihme. Huipputehokkaasta moottoristaan ja suorituskykyisestä akustostaan huolimatta tämä pölynimuri on kevyt ja vaivaton käyttää. Sinisillä led-valoilla ja monipuolisella suutinvalikoimalla varustettu varsi-imuri kykenee siivoamaan pölyn, pikkukivet ja pienet roskat. Samalla se toimii näppäränä rikkaimurina esimerkiksi pöytä- ja työtasojen sekä huonekalujen siivoamisessa.

Suorituskykyisen varsi-imurin siniset led-valaisimet auttavat hämärien nurkkien ja pimeiden paikkojen imuroinnissa, joihin valo ei muuten yllä. Erityisen sinivalon ansiosta pienet roskat, pöly ja muu rikka erottuvat lattialta selkeästi. Sivuvaloilla voidaan valaista vaikkapa hyllyjen ja huonekalujen aluset. Kun roskat ja pöly eivät jää huomaamatta, siivousjälki on häkellyttävän hyvää.

Pölynimurin harjaton tasasähkömoottori pyörii jopa 150 000 kierrosta minuutissa. Kehittyneen imutekniikan kanssa laite takaa jatkuvan 190 ilmawatin (AW) tai 27 kilopascalin (kPa) imutehon. Peräti 90 minuutin akunkeston ja vaihdettavan akun ansiosta varsi-imurilla hoituu kodin siivous kädenkäänteessä.

Imurin ja sen jatkovarren väliin voidaan asettaa mukana tuleva taitososa. Tämän nivelvarren avulla päästään helposti myös hankaliin paikkoihin, kuten sängyn alle ja muihin mataliin koloihin.

Dreame R20 on yksinkertaisen tyylikkäästi muotoiltu ja viimeistelty metallinsävyisellä rungolla. Vain noin 1,67 kilogramman painoinen varsi-imuri on tasapainotettu ja sopii hyvin yhdellä kädellä käytettäväksi. Imurin käyntiääni on miellyttävän hiljainen.

Imurissa on älykäs lian tunnistus, jonka ansiosta varsi-imuri osaa säätää imutehoaan tarpeen mukaan. Imurin tehoasetuksia voidaan säätää myös led-kosketusnäytöltä, josta näkyy myös akun varauksen tila ja muut tiedot.

Hinta ja saatavuus

Dreame R20 -varsipölynimuri on saatavana välittömästi 399 euron kuluttajahintaan. Saatavana on myös edullisempi Dreame R10 -tuoteperhe, jonka perusmalli on saatavana 249 euron ja Pro-malli 349 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.vempaimet.fi/dreame
www.boston.fi
https://youtu.be/O5vCqB32wSs (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viblFDW2A05woVGcQeg?e=yack3o (kuvia)

Dreame

Kiinalainen Dreame on vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut pölynimureihin. Yhtiön osaamisalaa ovat erilaiset robotti- ja varsi-imurit, joilla siivoaminen sujuu selvästi perinteisiä johdollisia pölynimureita helpommin. Dreame on osa Xiaomi-ekosysteemiä ja yhtiöllä on yli 150 keskeistä patenttia imuriteknologian saralla. Se onkin yksi alan johtavia nimiä sekä teknologian että käytettävyyden osalta. Dreamen teknologinen osaaminen on myös huomioitu alan arvovaltaisilla ja arvostetuilla IF-, Reddot- ja CES-suunnittelupalkinnoilla.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.