Dreame Glory Hair Dryer

Boston Groupin jakelema Dreame Glory Hair Dryer on tehokas ja kevyt hiustenkuivain tehokkaalla ionisaattorilla.

Dreame Glory Hair Dryer -hiustenkuivaimen monipuoliset lämpötilan säädöt ja negatiivi-ionitekniikka tekevät hiusten kuivaamisesta vaivatonta ja nopeaa. Ne myös lisäävät hiusten kiiltoa.

Kuivaimen 1600 watin moottori on tehokas, joten keskipituisten hiusten kuivaus onnistuu jopa parissa minuutissa. Kuivaajan puhallusteho on jopa 70 metriä sekunnissa, joten paksutkin hiukset kuivuvat vaivatta nopeasti.

Hiustenkuivaimessa on tehokas ionisaattori, joka luo negatiivisia ioneita edistämään hiusten hellävaraista kuivumista ja parantamaan hiusten kiiltoa. Ionisaatio on hellä iholle ja hiuksille. Se neutraloi hiusten positiivisen varauksen ja poistaa staattisen sähkön. Siten se tasoittaa sotkuiset hiukset ja tekee niistä sileämmät, jolloin niitä on helpompi muotoilla. Ionisaattori luo jopa 300 miljoonaa anionia kuutiometrissä, joka on peräti 30 kertaa aiempaa enemmän.

Hiustenkuivaimessa on monipuoliset säädöt neljälle eri lämpötilalle kuumasta viileään sekä kaksi eri puhallustehoa. Perusteholla lämpötila on tasainen 57 astetta, joka sopii lähes aina hiusten kuivaamiseen. Vaihtelulämpöisellä asetuksella kuivain vuorottelee kylmän ja lämpimän välillä. Näin voidaan lisätä hiusten kuohkeutta. Täysteho sopii hyvin nopeaan kuivaukseen ja viileämpi tila kiireettömään hyvinvointia edistävään föönaukseen.

Vain 345 gramman painoinen fööni on kevyt ja helppo käyttää. Puhallussylinterin koko on vain 82 millimetriä, joten hiustenkuivain vie vain vähän tilaa ja on näin helppo säilyttää tai kuljettaa mukana. Hiustenkuivaimen kapeampi vaihtokärki on helppo irrottaa tai kiinnittää nopeasti. Innovatiivisen muotoilun ansiosta kärkiosa ei kuumene edes käytössä.

Dreame Glory Hair Dryer on varusteltu älykkäällä lämpötilaa tarkkailevalla tekniikalla, joka estää laitteen ylikuumenemisen. Lämpöanturi takaa tasaisen lämpötilan ilmaa puhallettaessa. Kuivaimen harjaton moottori on tehokas, mutta ääneltään maltillinen. Normaalissa käytössä föönin käyntiääni on vain noin 76 desibeliä.

Hiustenkuivaimen selkeästi painuvat painikkeet tuntuvat käytössä miellyttäviltä ja luontevilta. Kuivaimessa on myös neljä merkkivaloa, jotka ilmaisevat laitteen käyttötilan.

Hinta ja saatavuus

Dreame Glory Hair Dryer tulee myyntiin 129 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.dreametech.com/products/dreame-hairglory
www.boston.fi
https://youtu.be/xWmXhbuHuhc (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vieh0YHoZhYtfQdIzqA?e=k6XG2g (kuvia)

Dreame

Kiinalainen Dreame on vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut pölynimureihin ja hiustenkuivaajiin. Yhtiön osaamisalaa ovat erilaiset robotti- ja varsi-imurit, joilla siivoaminen sujuu selvästi perinteisiä johdollisia pölynimureita helpommin. Dreame-yhtiöllä on yli 150 keskeistä patenttia imuriteknologian saralla. Se onkin yksi alan johtavia nimiä sekä teknologian että käytettävyyden osalta. Dreamen teknologinen osaaminen on myös huomioitu alan arvovaltaisilla ja arvostetuilla IF-, Reddot- ja CES-suunnittelupalkinnoilla.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.