DJI Mini 4 Pro

Boston Group tuo myyntiin huippukevyen DJI Mini 4 Pro -kuvauskopterin, jolla on helppoa ja turvallista kuvata ammattitason videoita ja valokuvia kaikkialla.

DJI Mini 4 Pro -kuvauskopterissa yhdistyvät ammattitason kamera, pieni fyysinen koko ja entistä turvallisempi lennätettävyys ennen näkemättömällä tavalla.

Lentävä ammattilaiskamera

DJI Mini 4 Pro -kuvauskopteri kuvaa uskomattoman tarkkoja ja värikkäitä 4K/HDR-ultrateräväpiirtoisia videoita jopa 60 kuvan sekuntinopeudella. Erityisesti hidastettuja videoita varten kamera tukee myös 100 kuvan sekuntinopeutta 4K-tarkkuudella ilman HDR-kuvanparannusta. Lisäksi dynaaminen HLG-väriskaala varmistaa, että luonnolliset värit ja kirkkaus pysyvät todentuntuisina ilman säätöjä tai muunnoksia. Valokuvia kuvauskopteri kykenee ottamaan 48 megapikselin tarkkuudella ja RAW-formaatilla.

Kamera hyödyntää laadukasta 1/1.3 tuuman CMOS-kuvakennoa, valovoimaista f/1.7-objektiivia, Dual Native ISO Fusion -valoherkkyyttä ja RAW- tai D-Log M -väritiloja yli miljardilla värillä. Kameran Night Shots -videotilan parannettu kohinanvaimennusalgoritmi parantaa hämärässä tallennettua materiaalia tarjoten selkeämmän ja puhtaamman kuvamateriaalin. Näin DJI Mini 4 Pro mahdollistaa ammattitason jälkituotannon ja luovan editoinnin joustavuuden.

Erilaisten kuvaustilojen ja lentoautomaation ansiosta kuvaaminen sujuu myös aloittelijalta vaivattomasti. Kuvauskopterin gimbaali kääntyy tarvittaessa 90 astetta, jolloin kopterilla voi kuvata myös pystykuvia helposti. Aiemmista koptereista tutut ActiveTrack-, Spotlight-, Point of Interest- ja MasterShots-kuvaustilat ovat myös uudistuneet ja mahdollistavat entistä upeammat kuvat ja videot automaattisesti.

Erikseen hankittavalla DJI Mini 4 Pro Wide-Angle Lens -laajakulmaobjektiivilla kopterin näkymistä saa irti vielä enemmän. Se laajentaa kopterin näkökenttää 81,5 asteesta peräti 114 asteeseen valokuvaamisen aikana ja 75 asteesta tasan sataan asteeseen kuvattaessa 16:9 kuvasuhteen videoita.

Turvallinen ja pitkään lentävä minikopteri

DJI Mini 4 Pro on mitoiltaan ja painoltaan vain pienen juomatölkin kokoinen ja mahtuu vaikkapa takintaskuun. Siksi se on helppo pitää mukana ja ottaa käyttöön todella nopeasti. Se on EU-alueella C0-sertifioitu ja painoltaan alle 249 grammaa, joten sen normaaliin lennättämiseen riittää pelkkä rekisteröinti.

Minikopterissa on nelisuuntainen törmäyksenestojärjestelmä ja APAS 5.0 -väistötoiminto, joten sitä on turvallista lennättää kaikkialla. Kopteri huolehtii itse, ettei se lennä lentokieltoalueille. Lisäksi korkeusrajoittimet sekä automaattinen nousu, lasku ja kotiinpaluu parantavat lentoturvallisuutta entisestään. Kopteri kestää voimakkaitakin tuulia (10,7 m/s) ja yhdellä akulla minikopteri voi lentää peräti 34 minuuttia kerrallaan.

Kaksi eri ohjainvaihtoehtoa

DJI Mini 4 Pro on saatavana kahdella vaihtoehtoisella ohjaimella. DJI RC 2 -ohjaimessa on 5,5 tuuman oma näyttö, joka on helppokäyttöinen eikä lennättämiseen tarvita lainkaan älypuhelinta. Kopteri on saatavana myös edullisemmalla DJI RC-N2 -ohjaimella, johon voi liittää Android- tai iOS-älypuhelimen ja hyödyntää helppokäyttöistä DJI Fly -sovellusta sekä älypuhelimen näyttöä. Molemmissa ohjaimissa hyödynnetään luotettavaa DJI O4 HD -yhteyttä, jonka kantama on enimmillään jopa 20 kilometriä.

Hinta ja saatavuus

DJI Mini 4 Pro RC-N2 ja DJI Mini 4 Pro RC 2 tulevat myyntiin 829 ja 1 029 euron kuluttajahintoihin. DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 on saatavana 1 169 euron kuluttajahintaan sisältäen perusmallin lisäksi kaksi lisäakkua, niiden latausyksikön, lisäroottorit ja kantolaukun. DJI Mini 4 Pro Wide-Angle Lens tulee myyntiin 35 euron kuluttajahintaan. Minikopteriin on saatavana kattava valikoima muitakin lisätarvikkeita. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.dji.com/fi/mini-4-pro
www.boston.fi
https://youtu.be/nbXneZzFh8w (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vibkMqi-XGz5lEZCI-Q?e=yhLbxr (kuvia)

DJI

DJI on maailman johtava siviilikäyttöön suunniteltujen kuvauskoptereiden ja monenlaisen muun kuvaustekniikan kehittäjä. DJI:n valmistamat henkilökohtaiseen ja ammattikäyttöön suunnitellut kopterit, kamerat ja kuvanvakautustuotteet ovat luotettavia ja helppoja käyttää kaikissa tilanteissa ja ympäristöissä. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.