Boston Group tuo myyntiin uudistetun Classic-version DJI Mavic 3 -kuvauskopterista, jossa on huippulaadukas Hasselblad-kamera ja poikkeuksellisen pitkä akunkesto.

DJI Mavic 3 Classic on isoveljensä tavoin huippuluokan kuvauskopteri harrastajille, jotka arvostavat laadukasta kuvaa ja videota, pitkää akunkestoa sekä helppokäyttöisyyttä. Vain 895 grammaa painavalla Classic-mallilla on myös eurooppalainen C1-kopteriluokitus, joten sitä voi lennättää jatkossa vapaammin kuin vanhempia luokittamattomia kopterimalleja.

DJI Mavic 3 Classic -kuvauskopterin Hasselblad-kameralla voi kuvata laadukasta videota ja valokuvia olosuhteista riippumatta. Ikonisen Hasselbladin kehittämä 4/3 CMOS -kuvasensori kykenee jopa 5,1K-videotallennukseen ja 20 megapikselin valokuviin. Kameran 12,8 askeleen dynaaminen alue, säädettävä aukko, 84 asteen näkökenttä, VDAF-tarkennus ja HNCS-väritekniikka takaavat kuluttajakopterien parhaat videot ja kuvat ilman työlästä jälkikäsittelyä. Lisäksi miljardin sävyn 10-bittinen Dlog-väriprofiili herättää kuvat ja videot eloon upeasti.

Kuvauskopterin ja ohjaimen välinen langaton O3+ -yhteys on myös entistä parempi ja kuvanlaatu tarkempi. Kopteri lähettää reaaliaikaista videokuvaa 1080p-tarkkuudella 60 kuvan sekuntinopeudella. Ohjaaja voi lennättää kopteria jopa huikeat 46 minuuttia yhdellä latauksella enintään 75 kilometrin tuntinopeudella.

Laadukkaan videomateriaalin tuottaminen on vaivatonta ActiveTrack 5.0 -tekniikan avulla. Se mahdollistaa kohteiden seuraamisen esteitä välttäen sujuvammin kuin koskaan. Parempi kopterin reititys ja tarkempi kadonneiden kohteiden ennakointi pitää kohteen kuvan keskellä, vaikka se olisi välillä esteiden takana. Lentäminen on myös aiempaa turvallisempaa, koska kuvauskopteri ehkäisee törmäykset edestä, takaa, alta ja yläpuolelta. Kehittyneen APAS 5.0 -järjestelmän ansiosta esteiden väistely onnistuu entistä paremmin myös kovassa vauhdissa.

DJI Mavic 3 Classic -kuvauskopteriin voi hankkia myös monia lisätarvikkeita, joiden avulla lennättäminen on entistä mukavampaa ja turvallisempaa. Tarjolla on monipuolinen valikoima säilytys-, lataus- ja suojaustarvikkeita sekä linssejä ja ND-suotimia. Classic-malli on myös yhteensopiva monien aiempien Mavic 3 -tarvikkeiden kanssa, kuten DJI RC Pro-, DJI RC- ja DJI RC-N1 -ohjaimien kanssa.

Hinta ja saatavuus
DJI Mavic 3 Classic tulee saataville välittömästi ilman ohjainta, näytöttömän DJI RC-N1-ohjaimen ja näytöllisen DJI RC -ohjaimen kanssa 1 549, 1 649 ja 1 809 euron kuluttajahintoihin. DJI Fly More Kit -tarvikesetti on saatavana 619 euron kuluttajahintaan. Se sisältää kaksi lisäakkua, niiden 100 watin latausyksikön, 65 watin autolaturin, kuusi roottorilapaa ja kantolaukun. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/mavic-3-classic
www.boston.fi
https://youtu.be/MM97gKF6pGo (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNBeRpBbAeYCN6KPgw?e=yUvWZd (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.