Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft on laajentanut MONOPOLY Madness -videopeliä esihistoriallisilla eläimillä.

Vauhdikasta, värikästä ja sarjakuvamaisella grafiikalla toteutettua koko perheen hupailupeliä on laajennettu hauskalla lisäosalla. Se tuo mukanaan esihistorialliset söpöt eläimet, kuten dinosaurukset ja aikakauden muut aikalaiselikot. Samalla lisäosa uudistaa suosittuun Monopoly-lautapeliin perustuvaa pelimekaniikkaa hauskalla tavalla.

Pelissä ollaan viidakkomaisemissa ja pelaajan tulee kerätä hieman poikkeuksellisia raaka-aineita omaisuutta kartuttaakseen. Rahan lisäksi tarvitaan laavaa ja luita, joilla sekä hankitaan että kohennetaan omistuskohteita. Kisa vauraudesta muita pelaajia vastaan on touhukasta ja reipastempoista.

Pelaaja voi kerätä yhteismaa-arkuista uusia voimatehosteita itselleen, ajaa vaikkapa ankylosauruksen tuhoamaan kilpakumppanin rakennuksia tai heittää toisia lihansyöjäkasveilla. Vaaroja ja uhkia vaanii kaikkialla, sillä esimerkiksi raptorit ja tyrannosaurukset saattavat ilmestyä pelaajien riesaksi kesken bisnesten.

Uudenlaisten esihistoriallisten kenttien ja eläinten ohella lisäosa sisältää kaksi uutta pelihahmoa, luolapojan ja dodolinnun. Lisäksi lisäosa sisältää kaksi uutta puettavaa virtuaalihattua.

Dino City -lisäosaa voi pelata joko verkossa muita pelaajia vastaan tai yksin tekoälyohjattujen vastapelaajien kanssa.

Uuden lisäosan lisäksi MONOPOLY Madness on nyt koepelattavissa ilmaisena demoversiona. Demoversiossa pelaaja pääsee valitsemaan yhden kymmenestä hahmosta, joilla voidaan kokea sekä pelin opetusosio että tarinapelitila. Koko peli kattaa peräti 20 eri hahmoa, enemmän pelikenttiä ja myös hauskan verkkopelitilan.

MONOPOLY Madness Dino City -lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Y8voPliL2pw.

MONOPOLY Madness ja sen Dino City -lisäosa ovat saatavilla sekä Xbox One-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+ -pelipalvelusta.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/monopoly/madness
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh-FcE5y8TCUucaVGIg?e=xK5gS1 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.