PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo huomenna myyntiin pidetyn ja arvostetun zombilahtauspeli Dead Risingin viimeisimmän osan PlayStation 4 -pelikonsolille.

Massiivinen pelijärkäle Dead Rising 4: Frank’s Big Package sisältää peruspelin lisäksi kaikki tähän asti ilmestyneet lisäosat ja erilaiset pelimuodot sekä aivan uuden Capcom Heroes -pelitilan. Dead Rising -pelisarja tunnetaan valtavien zombiarmeijoiden lisäksi hurtista huumoristaan, erikoisista asekokonaisuuksistaan sekä hulvattoman paljon uudelleenpeluuarvoa sisältävästä pelisisällöstään. Yhdellä pelikerralla näkee yleensä vain yhden puolen tarinasta, kun taas erilaiset lähestymistavat ja haasteet tuovat pelin kokonaisuudelle zombifanien arvostamaa lisäarvoa.

Aiemmin vain Xbox One -pelikonsolille ja Windows-tietokoneille julkaistu Dead Rising 4 on saanut julkaisunsa jälkeen useita laajennuspaketteja. Ne ovat tuoneet peliin sekä lisävarusteita ja vaatekertoja että lisäpelattavaa eri pelimuotojen kera. Dead Rising 4: Frank’s Big Package niputtaa nämä kaikki yhdeksi massiiviseksi kokonaisuudeksi, joten varsinaisen tarinapelin lisäksi mukana ovat muun muassa Stocking Stuffer Holiday Pack-, Frank Rising- ja Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf -laajennukset sekä nyt uutena pelitilana Capcom Heroes, joka tuo tuttuja suosikkihahmoja mukaan peliin.

Xbox One- tai Windows-version omistavat Dead Rising 4 -pelaajat saavat Capcom Heroes -laajennuksen ilmaiseksi Dead Rising 4: Frank’s Big Packagen julkaisun myötä.

Dead Rising 4 sijoittuu Willametten pikkukaupunkiin Coloradon osavaltiossa. Pelaajan osallistuessa kaupungin juhlallisuuksiin zombiepidemia puhkeaa ja kaiken keskellä on Willamette Memorial Megaplex -ostoskeskus sekä sitä ympäröivä kaupunki. Valokuvatoimittaja Frank West palaa paikalle 16 vuotta alkuperäisen Dead Rising -pelin jälkeen. Tavallisena kansalaisena hän huomaa olevansa varsin epätavallisessa tilanteessa. Frank haluaa paljastaa valtion osallisuuden epidemian puhkeamisessa. Luvassa on jännittävää toimintaa, hurjia taisteluita sekä runsaasti räätälöitäviä aseita ja varusteita Frankin tempausten edesauttamiseksi. Dead Rising 4 onkin kiehtova selviytymispeli avoimessa pelimaailmassa täynnä zombeja. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoa
https://deadrising.com
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/tCyzFdFN5Xs (trailerivideo)
http://bit.ly/2AqWgPR (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.