Kajaanilainen mobiilipelien kehittäjä Critical Force ja maailman tunnetuin verkkokauppa Amazon ovat aloittaneet yhteistyön. Critical Ops on ladattavissa Amazon Appstoresta ja se on myös yksi Amazonin Mobile Masters Las Vegas (M2LV) -tapahtuman eSports-peleistä 14.-15. lokakuuta.

Critical Ops on kilpailullinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli (FPS), josta on tulossa seuraava elektronisen kilpaurheilun läpimurtopeli. Se on saavuttanut suuren suosion 26 miljoonalla latauksellaan ja yli 860 000 päivittäisellä pelaajallaan, vaikka peli on vasta rajatusti julkaistu Android- ja iOS-mobiililaitteille.

“On aivan mahtavaa, että niin suuri toimija kuin Amazon haluaa tehdä yhteistyötä kanssamme”, sanoo Critical Forcen toimitusjohtaja Veli-Pekka Piirainen. “Amazon investoi paljon elektroniseen mobiiliurheiluun ja Twitch-videopalvelunsa mobiilitarjontaan. Uskomme, että yhteistyömme laajentaa meidän pelaajakantaa entisestään.”

Critical Ops M2LV -turnaus järjestetään 14. lokakuuta Neonopolis Millennial eSports Arenalla, joka on ensimmäinen Las Vegasissa toimiva elektronisen urheilun tapahtumapaikka. Se on yksi Yhdysvaltain harvoista peliareenoista, jotka on tarkoitettu yksinomaan elektroniseen urheiluun. Kaksi viiden pelaajan tiimiä taistelee Critical Ops M2LV -turnauksessa toisiaan vastaan. Tiimit kilpailevat 10 000 dollarin . Turnausten päivittäinen aikataulu ja täydellinen osallistujaluettelo julkaistaan pian osoitteessa www.mobilemasterslv.com.

“GankStarsilla on kunnia olla yksi ensimmäisistä joukkueista, jotka osallistuvat Critical Opsin LAN-tapahtumaan! Olemme valmiita järjestämään kunnon shown kaikille katsojille ja faneillemme. Critical Forcen kova työ kulissien takana on tehnyt tämän mahdolliseksi, ja olemme ikuisesti kiitollisia heille siitä, että he ovat ottaneet meidät mukaansa tälle matkalle. Näytämme maailmalle, mihin tämä peli pystyy”, hehkuttaa GankStars-tiimin Judgement.

“Olemme innoissamme osallistumisesta tähän tapahtumaan. Emme ole koskaan kokeneet tällaista ennen. Olemme kiitollisia tästä mahdollisuudesta”, kommentoi Imperial-joukkueen Retroz.

Mobile Masters Las Vegas
M2LV yhdistää erilaisia pelejä ja kokoaa yhteen ammattipelaajia ympäri maailman kilpailemaan suosituimmissa mobiilipeleissä 80 000 dollarin palkintopotista. Fanit voivat osallistua tapahtumaan veloituksetta rekisteröitymällä osoitteessa www.mobilemasterslv.com. Turnausta voi seurata myös reaaliajassa Amazon Appstoren Twitch-kanavalta osoitteesta www.twitch.tv/amazonappstore. Lähetystä voi seurata samanaikaisesti myös monien pelaajien ja vaikuttajien Twitch-kanavilta.

Critical Force
Critical Force on elektroniseen mobiiliurheiluun (mobile eSports) keskittynyt pelinkehittäjä, joka sijaitsee Kajaanissa. Yhtiöllä on lähes 60 työntekijää ja se kasvaa nopeasti NHN Entertainmentin 4,5 miljoonan dollarin investoinnilla. Critical Forcesta on tulossa kilpailullisten mobiilipelien ykköskehittäjä. Ensimmäinen peli, Critical Ops, on jo valtava menestys 26 miljoonalla latauksellaan.

Amazon
Amazon on maailman tunnetuin verkkokauppa. Vähittäiskaupan lisäksi yhtiö kehittää ja myy myös omia tuotteita, kuten Amazon Kindle -e-kirjat, Amazon Echo -älykaiuttimet, Amazon Fire -tablettilaitteet ja Twitch-videopalvelu. Näiden lisäksi Amazon Appstore for Android sisältää yli 800 000 sovellusta, mukaan lukien Critical Ops.

Lisätietoja
www.mobilemasterslv.com
http://criticalforce.fi/presskit/

http://bit.ly/2k6o32v (kuvia ja videoita)
https://youtu.be/U6U1XwvMmhs (Critical Ops -trailerivideo)