Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo markkinoille uudet pelikuulokkeet ja vahvistaa samalla uusimpien kuulokemallien olevan PlayStation 4 -yhteensopivia.

sb-fury

Sound Blaster Tactic3D Fury
Uudet Sound Blaster Tactic3D Fury -pelikuulokkeet sopivat edulliseksi ja yleiskäyttöiseksi äänentoistoratkaisuksi moniin eri laitteisiin. Kuulokejohdossa olevan 3,5 millimetrin ja nelinapaisen liittimen ansiosta kuulokkeet sopivat älypuhelimille, tablettilaitteille ja jopa PlayStation 4 -pelikonsolille! Kuulokkeiden mukana tulevan usb-adapterin ansiosta ne sopivat erinomaisesti myös pc- ja Mac-tietokoneille.

Pelikuulokkeet sopivat irrotettavan mikrofoninsa ansiosta hyvin myös äänikommunikaatioon. Äänentoistossa kuulokkeet hyödyntävät laadukkaita 40 millimetrin FullSpectrum-elementtejä.

Pelikuulokkeiden pc- ja Mac-tietokoneissa käyttämän äänenlaatua parantavan SBX Pro Studio -teknologian hyödyt korostuvat erityisesti pakattua ääntä kuunneltaessa. Tällaisia äänilähteitä ovat esimerkiksi mp3-tiedostot, YouTube-videot, musiikin suoratoistopalvelut, mobiilipelit ja erilaiset videopalvelut. SBX Pro Studio tuo esiin sekä matalia että korkeita taajuuksia. Lisäksi se luo paremman vaikutelman ympäröivästä äänestä sen tulosuunnasta riippumatta. SBX Pro Studion eri äänitekniikat hallitsevat sekä älykkään äänenvoimakkuuden tasauksen että nostavat pelien ja videoiden puheääntä paremmin esille muusta äänimaailmasta.

Sound Blaster Tactic3D Fury -pelikuulokkeet uudistavat Tactic3D-tuoteperheen kuulokemuotoilun. Pehmeät ja mukavat korvatyynyt on päällystetty hengittävällä kankaalla, joka tuntuu mukavalta pitkienkin pelisessioiden aikana.

PlayStation 4 -yhteensopivuus
Myös aiemmin tänä vuonna julkaistut Sound Blaster Recon3D Omega Wireless- ja Sound Blaster EVO -pelikuulokkeet ovat PlayStation 4 -yhteensopivia. Recon3D:n erillinen tilaäänisuoritin voidaan kytkeä pelikonsolin usb- ja optiseen ääniliitäntään, jolloin kokonaisuus toimii täysin langattomana kuulokeratkaisuna. EVO-pelikuulokkeet voidaan puolestaan kytkeä nelinapaisen kuulokejohtonsa ansiosta suoraan PlayStation 4:n langattomassa peliohjaimessa olevaan ääniliitäntään uusien Fury-kuulokkeiden tavoin.

Hinta ja saatavuus
Sound Blaster Tactic3D Fury tulee myyntiin joulukuussa 59 euron kuluttajahintaan. Sound Blaster EVO ZxR, Sound Blaster EVO Zx, Sound Blaster EVO Wireless ja Sound Blaster EVO ovat myynnissä 299, 229, 179 ja 129 euron kuluttajahinnoin. Sound Blaster Recon3D Omega Wireless on myynnissä 249 euron kuluttajahintaan. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://fi.creative.com/p/gaming-headsets/sound-blaster-tactic3d-fury
http://www.soundblaster.com/ps4headsets/
http://bit.ly/1aQJHaF (tuotekuvia)

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista viihdettä palkituilla äänentoistoratkaisuilla, monipuolisilla kaiuttimilla, kuulokkeilla ja kannettavilla medialaitteilla. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com