Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo markkinoille legendaaristen Aurvana Live! -kuulokkeiden uudistetun mallin.

product_aurvana-live2_right

Vuonna 2007 julkistetut ja jo legendaksi muodostuneet Creative Aurvana Live! -kuulokkeet toivat korkeatasoisen äänentoiston kaikkien saataville. Palkitut ja runsaasti kehuja saaneet kuulokkeet nousivat vuosien varrella todelliseen kulttimaineeseen. Nyt Creative tuo markkinoille uudistetut, seuraavan sukupolven Creative Aurvana Live!2 -kuulokkeet.

Creative Aurvana Live!2 -kuulokkeiden korkeatasoinen ja erottelukykyinen äänentoisto perustuu 40 millimetrin neodyymielementteihin, joissa hyödynnetään äärimmäisen ohuita bioselluloosakalvoja. Näiden ansiosta äänessä on sama nopeus kuin titaani- tai alumiinikalvoissa, mutta paperikalvojen lailla lämpimämpi ja herkempi äänentoisto.

Laadukkaan ja kevytrakenteisen metallipannan ansiosta kuulokkeet ovat kevyet (255 g) ja niitä on mukava käyttää. Rakenne ei väsytä päätä tai niskaa, joten kuulokkeet ovat miellyttävät pitkissäkin kuuntelusessioissa. Mukavuutta korostavat myös keinonahkaiset kuulokepehmusteet, jotka tuntuvat mukavalta ja näyttävät hyvältä. Kuulokekupit myös vaimentavat ulkopuolista taustahälyä tehokkaasti.

Kuulokejohdossa on mikrofoni puheluita varten ja erillinen äänenvoimakkuudensäädin. Irrotettavassa johdossa on 3,5 millimetrin liitäntä, joka on yhteensopiva useimpien älypuhelimien ja muiden äänilähteiden kanssa.

Creative Aurvana Live!2 -kuulokkeet sopivat matkakäyttöön erinomaisesti, sillä kuulokekupit voidaan tarvittaessa taittaa sivuille. Kuulokkeiden mukana toimitetaan myös miellyttävä mikrokuituinen säilytyspussi. Kuulokkeet sopivatkin yhtäältä niin kotikuunteluun kuin mukaan matkalle otettaviksi.

Pääväreiltään tyylikkään mustat Creative Aurvana Live!2 -kuulokkeet tulevat myyntiin kahdella erilaisella värikorostuksella – tummalla tai tummanpunaisella kromauksella.

Hinta ja saatavuus
Creative Aurvana Live!2 -musiikkikuulokket tulevat myyntiin lokakuun aikana 129 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://fi.creative.com/p/headphones-headsets/creative-aurvana-live2
http://bit.ly/174MPPp (tuotekuvia)

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista viihdettä palkituilla äänentoistoratkaisuilla, monipuolisilla kaiuttimilla, kuulokkeilla ja kannettavilla medialaitteilla. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com