Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) on tuonut myyntiin teknisesti uudistettuja ja edullisia Inspire-laatukaiuttimia. Creativen Image Focusing Plate- ja Face Cap -tekniikat parantavat äänikuvaa ja tekevät äänielämyksestä entistä nautinnollisemman.

inspiret31306160

Creative Inspire T3130- ja Creative Inspire T6160 -kaiutinjärjestelmissä yhdistyvät Creative Inspire -malliston suorituskyky ja erinomainen vastine rahalle. Uusien kaiuttimien laadukkaat komponentit ja akustiset säädöt takaavat parhaan mahdollisen äänielämyksen ja äänenvoimakkuuden pienimmällä mahdollisella vääristymällä. Molemmat mallit tuottavat ääntä vaivattomasti myös suurilla äänenvoimakkuuksilla musiikin ystävien, leffafanien ja himopelaajien tarpeisiin. Ainutlaatuista tekniikkaa hyödyntävät ja tyylikkäästi muotoillut kaiutinjärjestelmät erottuvat kilpailijoistaan sekä akustisesti että esteettisesti, mutta ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä ylivoimaisista ominaisuuksistaan huolimatta.

Creative Inspire T3130
Tietokoneita ja musiikkisoittimia varten suunniteltu Creative Inspire T3130 on erittäin laadukas 2.1 stereoääntä toistava kaiutinjärjestelmä, jonka äänentoisto on selkeästi yleis- ja pakettikaiuttimia parempaa. Bassovahvistimessa on tehokas alaspäin suunnattu kaiutinelementti ja suuri bassoputki, jotka lisäävät matalien äänien syvyyttä. Satelliittikaiuttimien etumaskeissa olevat elementit hyödyntävät ainutlaatuista Creative IFP (Image Focusing Plate) -muotoilua, joka parantaa äänikuvaa ja luo hämmästyttävän äänielämyksen tehostamalla äänen suuntausta kuitenkaan sen tarkkuudesta tinkimättä. Kompakti ja tyylikäs muotoilu sekä virtakytkimellä ja äänenvoimakkuuden säätimellä varustettu langallinen kaukosäädin tekevät tästä kaiutinjärjestelmästä erinomaisen valinnan kaikkiin koteihin ja toimistoihin.

Creative Inspire T6160
Pelaamiseen ja elokuvien katseluun suunniteltu Creative Inspire T6160 on 5.1 tilaääniä toistava kaiutinjärjestelmä, joka hemmottelee aisteja elokuvateatterimaisen äänentoistonsa ansiosta. Perinteisistä kaiuttimista poiketen satelliittikaiuttimien etumaskeissa hyödynnetään Creative IFP -muotoilua, joka parantaa äänentoiston tehokkuutta ja suuntaavuutta kokonaistasapainoon vaikuttamatta. Äänielämystä on parannettu myös luodinmuotoisella Creative Phase Cap -ulokkeella, joka parantaa kaiutinelementin suorituskykyä heijastamalla keskialueen taajuudet pois korkeampien taajuuksien tieltä. Tämä vähentää myös vääristymiä ja esimerkiksi peleissä kuuntelija pystyy erottamaan tietyt taajuudet monikerroksisista ääniraidoista, jolloin puheen voi erottaa paremmin voimakkaiden räjähdysten ja tulituksen joukosta. Äänielämystä täydentää tehokkaalla alaspäin suunnatulla 5,25 tuuman kaiutinelementillä varustettu bassovahvistin, joka lisää matalien äänien syvyyttä ja tehoa.

Hinta ja saatavuus
Creative Inspire T3130- ja Creative Inspire T6160 -kaiutinjärjestelmät ovat saatavana välittömästi ja niiden kuluttajahinnat ovat 49 ja 79 euroa (sis. ALV 22%).

Lisätietoja: http://fi.europe.creative.com/products/welcomenew.asp?category=4

Creative Labsin tiedottaminen
Visionist
Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit

GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Lisätietoja: www.creative.com