Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo markkinoille huippuedullisen langatonta Bluetooth-tekniikkaa hyödyntävän kaiuttimen.

d80-range

Creative D80 on edullinen yksiosainen kaiutin, joka soveltuu pieniin tiloihin. Sen kaksi 3 tuuman äänielementtiä tarjoavat tasapainoisen äänentoiston kaikenlaiseen henkilökohtaiseen kuunteluun. Kaiutin toimii langattomasti kaikkien Bluetooth A2DP -laitteiden kanssa ja lisäksi AUX-tuloliitäntä mahdollistaa muiden langallisten äänilaitteiden yhdistämisen. Käyttöjännitteensä kaiutin saa tavallisesta verkkopistorasiasta.

Kompakti ja pyöristetty kaiutin on saatavana valkoisella tai mustalla rungolla. Valkoisen kaiuttimen etumaskin värivaihtoehtoina ovat pinkki, sininen tai vihreä. Mustarunkoisen mallin etumaski on väriltään musta.

Hinta ja saatavuus
Creative D80 tulee myyntiin toukokuussa 39 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com