Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti useita uusia langattoman verkon AirStation-tuotteita. Näitä ovat verkkomuuntimen, tukiaseman ja sillan yhdistelmälaite, erittäin edullinen 150 megabitin verkkoreititin sekä pikkuruinen verkkoadapteri.

airstation2010

Buffalo AirStation Wireless-N Dual Band Ethernet Converter, Access Point & Bridge (WLAE-AG300N)
Buffalo AirStation WLAE-AG300N on monipuolinen laite, jolla on helppo laajentaa langatonta lähiverkkoa. Laitteella voi liittää mitkä tahansa kaksi langallisen verkon laitetta, kuten tulostin, pelikonsoli tai videolaite, olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. Kaksitaajuuksinen verkkomuunnin tekee langallisen lähiverkon laitteista 802.11n-yhteensopivia langattomia laitteita, jotka toimivat tehokkaasti ja ongelmitta vaikeissakin olosuhteissa.

Buffalo AirStation N-Technology 150Mbps Router (WCR-GN)
Buffalo AirStation WCR-GN on täydellinen ratkaisu internet-yhteyden jakamiseen koko perheen kesken, kun halutaan katsella kuvia, kuunnella musiikkia tai katsella nettivideoita. Reititin on 802.11n-yhteensopiva ja kykenee Wireless-G-laitteita kolme kertaa nopeampaan, jopa 150 megabitin sekuntinopeuteen. Laitteessa on myös 100 megabitin sekuntinopeudella toimiva neliporttinen langallinen Ethernet-reititin. Lisäksi AOSS-järjestelmän (AirStation One-Touch Secure System) avulla verkkoyhteys voidaan muodostaa nopeasti yhdellä napin painalluksella.

Buffalo AirStation N-Technology USB 2.0 Adapter (WLI-UC-GNM)
Buffalo AirStation WLI-UC-GNM on pikkuruinen usb-verkkoadapteri, jonka voi pitää aina kiinni kannettavassa tietokoneessa. Langattoman verkon adapteri on 802.11n-yhteensopiva ja kykenee Wireless-G-laitteita kolme kertaa nopeampaan, jopa 150 megabitin sekuntinopeuteen. Lisäksi AOSS-järjestelmän (AirStation One-Touch Secure System) avulla verkkoyhteys voidaan muodostaa nopeasti yhdellä napin painalluksella. Usb-verkkoadapterilla on helppo päivittää vanhempien tietokoneiden tai minikannettavien yhteydet aiempaa selkeästi nopeammiksi.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo AirStation Dual Band Wireless-N Ethernet Converter, Access Point & Bridge (WLAE-AG300N), Buffalo AirStation N-Technology 150Mbps Router (WCR-GN) ja Buffalo AirStation N-Technology USB 2.0 Adapter (WLI-UC-GNM) tulevat saataville marraskuussa 2010. Niiden kuluttajahinnat ovat 49, 29 ja 19 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron. Laitteissa on kahden vuoden rajoitettu takuu.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://www.buffalo-technology.com/products/wireless/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.