Verkkolevyjen ja muiden verkkotuotteiden kuluttajamarkkinoiden johtava valmistaja, Buffalo Technology (www.buffalotech.com) on solminut yhteistyösopimuksen tietoturvayhtiö Trend Micron kanssa TeraStation-verkkolevyjen suojaamisesta.

Buffalon ja Trend Micron tekemän sopimuksen myötä Buffalo TeraStation III- ja Pro -tuotteisiin tulee nopea, tehokas ja helppokäyttöinen tietoturvaratkaisu.

Trend Micro NAS Security suojaa Buffalo TeraStation -verkkolevyä viruksilta, troijalaisilta sekä monilta muilta haitta- ja vakoiluohjelmilta. Trend Micron suoja on reaaliaikainen ja suorituskykyinen, mutta tehovaatimuksiltaan vähäinen. Suojauksestaan huolimatta se ei kuormita verkkolevyä merkittävästi.

Buffalo TeraStation III- ja Pro -käyttäjät hyötyvät keskitetystä virus- ja haittaohjelmatarkistuksesta, virustietokantojen päivityksestä, tapahtumaraportoinnista ja monipuolisista säätömahdollisuuksista, jotka estävät mahdolliset hyökkäysyritykset, kuten vaikkapa yksityisten tietojen tai salasanojen varastamisyritykset.

Virustorjuntaohjelmisto on esiasennettu TeraStation-verkkolevyihin valmiiksi ja se voidaan aktivoida joko vuoden, kolmen tai viiden vuoden tilauksella. Trend Micro NAS Security -palvelua hallinnoidaan helppokäyttöisen verkkopohjaisen palvelun kautta. Palvelu pitää myös huolen ohjelman automaattipäivityksistä, jotta suojaus on aina ajan tasalla.

”Turvallisuuskysymysten noustessa yhä merkittävämpään asemaan liike-elämässä, on myös tärkeää huolehtia virus- ja haittaohjelmien torjunnasta ajanmukaisin keinoin”, kommentoi Buffalon Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson. ”Buffalo on ymmärtänyt tämän tarpeen ja valinnut siksi yhteistyökumppanikseen Trend Micron, joka kykenee vastaamaan asiakkaiden odotuksiin korkealaatuisesta virustorjunnasta.”

Saatavuus ja hinnoittelu
Trend Micro NAS Security on saatavana välittömästi 89 euron ja yhden vuoden tilauksesta alkaen. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
www.buffalo-technology.com/products/network-storage/

Viralliset tukkurit
ALSO Finland, 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.