BANISHER

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Banishers: Ghosts of New Eden tarjoaa toimintavetoista roolipelaamista ja kiehtovan, kauhun siivittämän tarinan.

Pelin maailmassa sielut ovat usein rauhattomia ja riivaavat maailmaa olevaisuuden välisessä tilassa. Kun haamunmetsästäjäparin Antea kohtaa ennenaikaisen loppunsa, pariskunnan maalliset tiet eivät eroakaan perinteisellä tavalla. Valojensa vannoittamana Antea ja Red jatkavat toimintaansa kahden erilaisen elon myötä. Tilanne ei ole helppo, sillä Red haluaa pelastaa rakkaansa pahojen henkien harmilta hinnalla millä hyvänsä.

Tämä johdattaa kaksikon läpi Pohjois-Amerikan aavemaisten ympäristöjen, jossa henget vaeltavat rauhattomina ja usein tavallista kansaa piinaten. Kaksikko joutuukin turvautumaan aseiden lisäksi ylimaallisiin voimiinsa taistelussa henkiä ja muita kauhuja vastaan. Edessä on myös vaikeita valintoja ja päätöksiä, sillä yhden oven auetessa muut sulkeutuvat. Seuratako valanmukaista polkua vai tehdäkö kaikkensa toisen eteen? Valinnat eivät aina ole itsestään selviä.

Pelin pelattavuutta ja pelimaailman tunnelmallista ympäristöä voi ihastella uudella esittelyvideolla osoitteessa https://youtu.be/mH2aDGahZ1U?si=peuccCD8JHsP9iKY.

Banishers: Ghosts of New Eden julkaistaan 7. marraskuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/banishers-ghosts-of-new-eden
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viZdewYkBoNqRtNrL4Q?e=mAhbzE (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.