Avatar

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo odotetun Avatar-pelin musiikin kuultavaksi omana julkaisunaan.

James Cameronin huippusuosittuihin elokuviin perustuva tieteispeli sisältää upean ja vehreän planeetan täynnä erikoisia eläimiä ja olentoja. Samalla peli on täynnä kiehtova tapahtumia, sykähdyttävä toimintaa ja dramaattisia käänteitä. Tällainen kokonaisuus vaatii seurakseen arvoisensa musiikin.

Vain päivä pelin julkaisun jälkeen näkee päivänvalon myös pelin musiikki omaksi julkaisuksi koottuna. Ubisoft Musicin musikaalinen johtaja Simon Landry ja Massive Entertainmentin ääniohjaaja Alex Riviere esittelevät uudella videolla pelin 49 kappaleen mittaista sävellyskokonaisuutta.

Avatar-pelimusiikin säveltämisestä on vastannut muun muassa Captain Marvel -elokuvasta tuttu Emmy-palkittu Pinar Toprak. Hän kuvailee musiikkinsa tavoitteeksi sävähdyttää yleisöä sävellyksillään. Samalla tekijöiden tavoitteena oli säilyttää Avatar-elokuvien musikaalinen identiteetti ja tunnelma.

Avatar: Frontiers of Pandora tarjoaa elokuvia laajemman kokonaisuuden ja uusia tapahtumapaikkoja. Näin myös jokaisella alueella on oma tunnelmansa, jota sävellystyö tukee. Tämä vaati säveltäjältä erilaisten ideoiden luomista ja toisiinsa yhdistämällä. Myös pääosassa ovat Na’vi-hahmot ovat edustettuna omalla tunnistetavalla musiikillaan.

Ennen koko sävellystyön julkaisua musiikin ystävät pääsevät tutustumaan The People’s Cry -tunnuskappaleeseen suoratoistopalvelujen kautta. Pelin koko ääniraita tulee kuultavaksi 8. joulukuuta useissa suoratoistopalveluissa, joiden lista löytyy osoitteessa https://lnk.to/AFOP.

Pelin musiikista ja sen tekemisestä kertovan videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/nQPCUZ27JgI.

Avatar: Frontiers of Pandora -peli julkaistaan 7. joulukuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/avatar/frontiers-of-pandora
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VeydazG2F8q8ICHw?e=PWef2R (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.