Aurora Groupin historia ulottuu yli sadan vuoden päähän, ja etenkin viime vuosina Tanskan Ballerupissa päämajaansa pitävä pohjoismainen yhtiö on kehittynyt ja kasvanut nopeasti. Siksi Aurora Group esittelee nyt täysin uuden logon, joka ilmentää uudistettua yritysilmettä, yhtiön entistä modernimpia ja ajanmukaisempia tavoitteita sekä uutta visiota. Uuteen logoon liittyy myös uusi tunnuslause, joka sisältää peräti kaksi lupausta.

Building Your Business

”Uuden logon myötä esittelemme täysin uuden yritysidentiteetin merkkinä siitä, että olemme viime vuosien aikana muuttuneet maahantuojasta vahvaksi liikekumppaniksi, joka pystyy tukemaan brändien rakentamista. Tuotteiden nopea ja tehokas toimitus valmistajilta jälleenmyyjille on nykyään vain yksi toimintamme edellytyksistä. Valmistajat tarvitsevat asialle omistautuneen ja innostuneen kumppanin, joka pystyy tarjoamaan laajan pääsyn markkinoille sekä olemaan läsnä jälleenmyyjien luona. Sillä voidaan varmistaa, että brändin esillepano ja myynti ovat parhaat mahdolliset”, Aurora Groupin toimitusjohtaja Henrik Finnedal kertoo.

”Jälleenmyyjät puolestaan tarvitsevat kumppanin, joka ymmärtää heidän liiketoimintaansa ja tekee muutakin kuin auttaa täyttämään hyllyt erilaisilla tuotteilla. Pyrimme jatkuvasti varmistamaan, että kaikissa myymälöissä on esillä juuri oikeat tuotteet ja brändit. Tavoitteenamme on tuoda brändit kuluttajien ulottuville määrätietoisen toiminnan kautta. Siihen kuuluvat myymälähenkilökunnan koulutus, ketjutason myynnin optimointi sekä asiantunteva päivittäinen myymälöiden palvelu. Siinä mielessä uudella tunnuslauseellamme on kaksi merkitystä”, Henrik Finnedal selittää.

We build your business – We build your brand

”Tavoitteenamme on kehittää valmistajien brändiä ja jälleenmyyjien liiketoimintaa. Visionamme on olla vahvin kumppani sekä paikallisesti että koko Pohjolassa. Sen vuoksi uusi logomme osoittaa, että Aurora Group on yksi yhtenäinen kokonaisuus”, Henrik Finnedal toteaa.

Uuden vision mukaisesti Aurora Group on viimeisten 3-4 vuoden aikana investoinut voimakkaasti muun muassa markkinointiin, IT-ratkaisuihin, logistiikkaan ja etenkin myyntiorganisaatioon, joka on nyt entistä suurempi ja erikoistuneempi. Innostuneet ja asiantuntevat myyjämme, avainasiakaspäällikkömme ja toimialajohtajamme varmistavat, että toimimme tehokkaana välittäjänä valmistajien ja jälleenmyyjien välillä.

”Uusi yritysidentiteettimme heijastaa laajaa kokemustamme tuotemerkkien kehittämisestä vahvoiksi ja tunnetuiksi brändeiksi. Lisäksi olemme viime vuosina laajentuneet elektroniikan lisävarusteiden markkinoille. Teemme nykyään yhteistyötä B&O Playn, Duracellin, Braunin, Oral-B:n ja Razerin kanssa, joten kumppaneinamme ovat äänentoiston, virransyötön, hyvinvoinnin ja terveyden sekä pelaamisen kiistattomat asiantuntijat. Olemme hyödyntäneet yli sadan vuoden kokemusta hankkiessamme uusia kumppaneita, joilla on mielenkiintoisia ja innovatiivisia tuotekategorioita, ja tämä kehitys on vasta alussa.”

Lisätietoja
http://www.auroragroup.fi
http://bit.ly/2m6KTnn (kuvia)
https://youtu.be/MQsdUDn7JHA (esittelyvideo)

Richo A. Jacobsen Kohl
Pohjoismaiden PR- ja markkinointijohtaja
Matkapuhelin: +45 53 74 58 00
Sähköposti: raj@auroragroup.eu

Aurora Group
Aurora Groupin liiketoimintamallin kulmakivenä on arvon luominen kumppaneillemme kehittämällä heidän brändejään ja liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden vahvin kumppani, joka tunnetaan konsepteistaan ja palveluistaan ja johon luotetaan osaavan henkilöstön ja erinomaisen palvelun ansiosta.

Aurora Group sai alkunsa vuonna 1999, kun tanskalainen Rudolph Schmidt A/S (perustettu vuonna 1915), norjalainen OSK Elektoniktilbehør AS (perustettu vuonna 1937), ruotsalainen Ortoconnex AB (perustettu vuonna 1981) ja suomalainen Teletarvike Järvinen Oy (perustettu vuonna 1982) yhdistyivät. Vuonna 2006 konserniin liittyi Norwegian tCom AS (1995). Vuonna 2012 mukaan tulivat ruotsalaiset Hanestrom (1999) ja Gameo (1930). Vuonna 2013 Aurora Groupin osti ruotsalainen pörssinoteerattu DistIT AB -konserni, jonka määrätietoisena strategiana on kasvaa ostamalla hyvin hoidettuja IT- ja elektroniikka-alan jakelijoita.

Aurora Group on johtava kumppani Pohjoismaiden markkinoilla, sillä on kokemusta elektroniikasta yli 100 vuoden ajalta ja toimintaa 10 eri maassa. Jakelu on keskitetty Ruotsiin. Keskusvarasto toimii Jonköpingissä ja satelliittivarasto Lilla Edetissä. Myynti tapahtuu maakohtaisista konttoreista, tukitoimet ja hallinto sijaitsevat Tanskan Ballerupin pääkonttorissa. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.eu