Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Assassin’s Creed Origins -toimintapelin julkaisun jälkeiset suunnitelmat, jotka kattavat sekä maksullista että maksutonta lisäsisältöä peliin julkaisun jälkeen. Näiden ansiosta luvassa on runsaasti lisäpelattavaa muinaisen Egyptin mystisissä maisemissa. Lisäpelattavan myötä tarinasisältö laajenee uusilla tehtävillä ja tarjoaa tuntikausiksi lisää tekemistä ja tutkittavaa.

Assassin’s Creed Origins -pelin maksullinen kausikortti sisältää tulevat maksulliset lisäosat, joihin lukeutuvat alla listatut laajennukset ominaisuuksineen.

DLC 1 – The Hidden Ones on tarinavetoinen laajennus, joka sijoittuu vuosia alkuperäispelin tapahtumien jälkeen. Keskiössä ovat roomalaiset joukot, joiden kanssa pelaaja ottaa yhteen. Samalla laajennusosa nostaa hahmon tasokattoa ja tarjoaa lisää edistymismahdollisuuksia. DLC 1 julkaistaan tammikuussa 2018.

DLC 2 – The Curse of the Pharaohs on tarinalaajennus, joka keskittyy egyptiläiseen mytologiaan. Tässä laajennuksessa pelaaja kohtaa epäkuolleita faaraoita ja tutkii uutta mystistä valtakuntaa. Matkan aikana pelaajat kohtaavat myyttisiä olentoja, kuten Anubis-taistelijoita, skorpioniolentoja ja paljon muuta. Myös DLC 2 nostaa hahmojen tasokattoa ja tarjoaa uusia ominaisuuksia käyttöön. The Curse of the Pharaohs julkaistaan maaliskuussa 2018.

The Roman Centurion- ja Horus Packs -laajennukset julkaistaan marraskuussa 2017. Molemmat näistä sisältävät uusia aseita, varusteita ja vaatteita pelihahmolle. Lisäksi kausikortti sisältää 500 helix-valuuttaa sekä ainutlaatuisen Calamity Blade -aseen. Molemmat näistä ovat käytettävissä heti pelin julkaisun yhteydessä. Assassin’s Creed Origins -kausikortti sisältyy pelin Gold Edition -painokseen, mutta on myös erikseen hankittavissa 39,99 euron hintaan.

Maksullisten lisäsisältöjen ohella tarjolla on myös ilmaisia pelilaajennuksia. The Trials of the Gods julkaistaan 15 päivää pelin julkaisupäivän jälkeen ja se tarjoaa eeppisiä taisteluita egyptiläisiä jumalia vastaan. Pelin kanssa samaan aikaan julkaistava The Nomad’s Bazaar tuo mukanaan vaeltavan kauppiaan, joka tarjoaa pelaajalle päivittäisiä tehtäviä palkkioineen. Photo Mode -tilassa pelaaja voi napsia upeita valokuvia pelin maisemista ja villieläimistä. Alkuvuodesta 2018 julkaistava Horde Mode -tila tuo koettavaksi aidon gladiaattoriareenan loppumattomine vihollisaaltoineen ja pistetilastoineen. Niin ikään alkuvuodesta 2018 julkaistava Discovery Tour muokkaa pelistä taisteluista vapaan tutkimuskohteen, jossa pelaaja voi rauhassa tutustua Egyptin historiaan ilman vaaroja.

Assassin’s Creed Origins
Assassin’s Creed Origins sijoittuu muinaisen Egyptin pyramidien, viimeisten faaraoiden ja antiikin myyttien keskelle. Se on pelisarjan ensimmäinen peli, joka tapahtuu aikaisemmin kuin edeltäjänsä. Peli seuraa Assassiinien veljeskunnan syntyvaiheita. Peli seuraa Egyptin suojelijana toimivaa Bayekia. Veljeskunta syntyy yhden historian suurimpien imperiumien taustalla. Se vie pelaajan elävään maailmaan, jossa käydään eeppisiä taisteluja ja paljastetaan muinaisia salaisuuksia. Assassin’s Creed Origin tuo pelaajille uusia toimintaroolipelimäisiä elementtejä. Uusi taistelujärjestelmä tarjoaa enemmän taktista vapautta kuin koskaan ennen. Lisäksi pelaaja voi tutkia ja paljastaa muinaisen Egyptin mysteerit omaan tahtiinsa.

Assassin’s Creed Origins ilmestyy sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com
http://bit.ly/2yg0xXa (kuvia)
https://youtu.be/x_nCWno7EyI (trailerivideo)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.