Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkaisi Anno 1800 -strategiapelille neljännen kausikortin, joka tuo mukanaan lisää pelattavaa.

Uusi pelikausi sisältää kolme ladattavaa lisäosaa, jotka julkaistaan vuoden 2022 aikana. Näistä jokainen laajentaa peliä omalla osa-alueellaan ja tuo pelaajien käyttöön sekä uusia rakennuksia ja yksiköitä että uudenlaisia mahdollisuuksia ja lisää tekemistä oman kansankuntansa kasvattamiseen.

Ensimmäisenä on vuorossa Seeds of Change, joka tuo käyttöön vaihtoehtoisia tapoja maanviljelyyn ja mahdollistaa maatilojen kartanoiden rakentamisen. Entistä monipuolisempi maanviljely mahdollistaa uudenlaisen sadon tuottamisen ja näin uusien tuotteiden tuomisen markkinoille. Lisäksi lisäosa tuo uudenlaisia koristeita rakennettavaksi. Seeds of Change aloittaa neljännen pelikauden 12. huhtikuuta uuden kausikortin myötä.

Kesällä julkaistava Empire of the Skies laajentaa Anno 1800 -pelin imperiumia yläilmoihin. Lisäosa tuo mukanaan postin ja tuotteiden ilmakuljetukset sekä valtion ilmavoimat taisteluineen. Myös ilmailuun liittyvät rakennukset ja muut tekijät tuodaan peliin lisäosan myötä.

Neljännen pelikauden kolmas ja viimeinen osa julkaistaan vuoden loppupuolella. Tällöin on vuorossa New World Rising -lisäosa, joka kasvattaa kansakunnan asukasmäärää ja lisää uuteen maailmaan enemmän saaria. Tarkemmat lisätiedot ja pelilaajennuksen julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Uuden kausikortin myötä Anno 1800 -peli tulee myyntiin kahtena uudenlaisena versiona. Pelin Complete Edition Year 4 -versio sisältää peruspelin sekä sen Deluxe-paketin ja pelin kaikki neljä kausikorttia lisäosineen. Gold Edition Year 4 -painos sisältää peruspelin, Deluxe-paketin ja neljännen pelikauden kausikortin.

Neljännen kausikortin esittelyvideon sisältöineen voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/U1XqlYz7Z8M.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

Lisätietoja
www.annogame.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhtQFT1232EFLNOD2Yw?e=Vkk6KC (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.