Animal Hospital

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Animal Hospital on lapsille ja lapsenmielisille pelaajille suunnattu söpö videopeli.

Kukapa ei olisi joskus halunnut hoitaa söpöjä pentuja, hoivata loukkaantunutta eläintä tai toteuttaa unelmaansa eläinlääkärin ammatissa. Animal Hospital -pelissä tämä kaikki on mahdollista helposti ja turvallisesti värikkäässä ja leikkisässä pelimaailmassa.

Animal Hospital ei kuitenkaan rajoitu vain oikean maailman kotieläimiin, sillä mukana on monipuolinen valikoima eksoottisia elukoita ja jopa mielikuvituksellisia taikaeläimiä. Näiden lisäksi mukana on toki tuiki turvallisia kotielämiä, joten hoivattavaa ja ruokittavaa löytyy moneen makuun. Mukana ovat sekä tavalliset kissat ja koirat, mutta myös pandakarhut, ketut, sudet, koalat, hevoset ja jopa yksisarviset. Mitä enemmän pelaajan oma virtuaalinen eläinklinikka kasvaa maineeltaan, sitä enemmän ja sitä erikoisempia eläimiä hoidettavaksi myös päätyy.

Pelissä eläimiä autetaan monin eri tavoin. Ensin on tärkeää tutkia, mikä on vialla. Kun ensiapua on annettu, on aika syventyä ongelman syyhyn. Onko kyseessä loukkaantuminen vai kenties jonkin oire jostain muusta? Hoitotoimenpiteitä toteutetaan erilaisin kutkuttavin minipeleihin, joiden avulla pelaaja voi auttaa hoitoon tullutta eläintä. Lisäksi eläimiä hoivataan antamalla näille ruokaa ja vettä sekä paijaamalla. Hoivatoimenpiteiden myötä eläinten kiintymystaso kasvaa ja näin eläimet alkavat myös pitää hoitajastaan.

Eläintenhoidon ohella pelaaja pääsee myös kehittämään omaa eläinlääkäriasemaansa. Omaa toimipistettä voidaan räätälöidä sisustamalla ja koristamalla. Rakennusta ja sen toimintaa voi myös laajentaa rakennuttamalla lisähuoneita sekä ostamalla näihin lisää erilaisia hoitovälineitä.

Monipuolisuudestaan huolimatta pelin perusteet on helppo oppia, jonka ansiosta peli sopii myös nuoremmille ja kokemattomille pelaajille.

Pelin värikkään ja eläinpitoisen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/TsHw1BN8gpw.

Animal Hospital on nyt saatavana PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_via8hzBe7qA0hMsVylw?e=T0wIi5 (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.