Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group edustaa Huawein älypuhelintarvikkeita. Näitä ovat muun muassa älykkäät kuntoiluvälineet, joiden avulla jouluherkkujen sulattelu onnistuu helpommin. Huawei-kuntoiluvälineet auttavat treenaamisen motivoinnissa, kun tavallinen kuntoilu tuntuu tylsältä puurtamiselta.

Huawei Body Fat Scale on henkilökohtainen valmentaja
Rasvaprosentti ja monet muut arvot ovat yhtä tärkeitä kehon terveyden mittareita kuin perinteiset paino ja painoindeksi. Älykäs Huawei Body Fat Scale -henkilövaaka mittaa ja analysoi kehon yhdeksää erilaista arvoa samaan aikaan. Näitä ovat perusaineenvaihdunta, painoindeksi, kehon nesteprosentti, kehonpaino, rasvaprosentti, luumassa, lihasmassa, proteiiniarvo ja sisäelinten rasvapitoisuus. Älykäs vaaka on helppokäyttöinen ja se tunnistaa jopa kymmenen eri käyttäjää automaattisesti. Vaaka siirtää langattomalla Bluetooth-yhteydellä tiedot automaattisesti Android- tai iOS-laitteiden Huawei Body Fat Scale -sovellukseen. Mittaustuloksia on helppo seurata älypuhelimella tai tablettilaitteella. Vaakaa voi käyttää myös itsenäisesti painon ja rasvaprosentin nopeaan mittaukseen, jolloin tulokset on luettavissa suoraan laitteen näytöltä. Huawei Body Fat Scale on erinomainen, yksinkertainen ja tyylikkäästi lasista muotoiltu apuväline kehon terveyden tarkkailuun.

Huawei A2 Sports Band tuo lisää energiaa päivittäiseen elämään
Huawei A2 Sports Band -aktiivisuusranneke seuraa liikkeitä ja pulssia jatkuvasti eikä vain kuntoillessa. Se kertoo, kun rannekkeen käyttäjä on istunut liian kauan ja on aika liikkua. Se seuraa myös nukkumista, jolloin se voi parantaa unen laatua ja päivittäistä elämää, kun käyttäjä on virkeämpi ja energisempi. Rannekkeella voi liikkuessa vastata viesteihin ja puheluihin pienen OLED-kosketusnäytön avulla. Ranneke toimii jopa yhdeksän päivää yhdellä latauksella ja sitä voi ladata magneettisella laturilla. Huawei A2 Sports Band yhdistyy langattomasti Android- ja iOS-laitteisiin Bluetooth-yhteyden avulla ja hyödyntää ilmaista Huawei Health -sovellusta tulosten seuraamiseen.

Huawei AM61 xSport -urheilukuulokkeet ovat täydelliset treenikumppanit
Langattomat Huawei AM61 xSport -urheilukuulokkeet on suunniteltu aktiiviseen kuntoiluun ja rajuun urheiluun. Niillä voi sekä kuunnella musiikkia ja treeniohjeita että puhua puheluita. Tyylikäs muotoilu takaa, että kuulokkeet ovat aina mukavasti korvissa eivätkä turhat johdot häiritse käyttöä. Kuulokkeiden magneettisen selkäosan ansiosta tulpat pysyvät kiinni toisissaan, kun ne roikkuvat kaulalla. Näin ne eivät myöskään katoa helposti. Mikronitason komposiittielementtien ansiosta äänentoisto on laadukasta syvällä bassotoistolla. Älykkäät ääniviestit tarjoavat dynaamisen käyttökokemuksen ja auttavat tekemään kuulokkeista erinomaisen treenikumppanin. Uuden ja paremman litiumpolymeeriakun ansiosta kuulokkeiden käyttöaika on jopa 11 tuntia ja valmiustila jopa kymmenen päivää.

Hinta ja saatavuus
Huawei Body Fat Scale, Huawei A2 Sports Band ja Huawei AM61 xSport ovat saatavana heti 59, 49 ja 55 euron suositushintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/products/huawei-smart-body-analyzing-scale-388400
https://www.auroragroup.fi/fi/products/huawei-a2-urheiluranneke–sykemittari-musta-388401
https://www.auroragroup.fi/fi/products/huawei-am61-bluetooth-urheilukuulokkeet-punainen-388315
http://bit.ly/2jRPZ7V (kuvia)

Huawei
Huawei on johtava maailmanlaajuinen informaatio- ja viestintäteknologian (ICT) ratkaisujen tarjoaja. Panostamme vakaaseen liiketoimintaan, jatkuvaan innovaatioon ja avoimeen yhteistyöhön. Olemme luoneet kilpailukykyisen ICT-tuotevalikoiman telekommunikaatio- ja yritysverkoissa, laitteissa, pilvipalveluissa ja palveluissa. ICT-ratkaisujamme, tuotteitamme ja palveluitamme käytetään yli 170 maassa ja alueilla, jotka palvelevat yli kolmannesta maailman väestöstä. Yli 170 000 Huawein työntekijää on sitoutunut tarjoamaan mahdollisuuden tulevaisuuden tietoyhteiskuntaan ja parempien yhteyksien luomiseen. On hienoa, että Huawei on noussut FORTUNE 500 -listalla sijalta 129 sijalle 83 ja näin ensimmäistä kertaa sadan suurimman yrityksen joukkoon. Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä, Intiassa ja Kiinassa on perustettu 16 kehityskeskusta. Pohjoismaissa Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Norjan toimistot on perustettu vuosina 2008, 2000, 2007 ja 2007.

Huawein kuluttajayksikkö on yksi Huawein kolmesta liiketoimintayksiköstä. Se kattaa älypuhelimet, tietokoneet, tablettilaitteet, puettavan tekniikan ja pilvipalvelut. Huawein maailmanlaajuinen verkosto on rakennettu 20 vuoden televiestintäalan asiantuntemuksen pohjalta. Se on sitoutunut toimittamaan uusimpia teknologisia edistysaskeleita kuluttajille ympäri maailman.

Teleoperaattoreiden kanssa Huawei on rakentanut yli 1 500 verkkoa, jotka auttavat yhdistämään yli kolmanneksen maailman väestöstä. Yhdessä yritysasiakkaidemme kanssa käytämme avoimia pilvipalveluja ja ketteriä verkostoja tehokkaiden toimintojen ja ketterän innovaation edistämiseksi sellaisilla aloilla kuin Safe City, talous, liikenne ja energia. Älylaitteiden ja -puhelinten avulla parannamme ihmisten digitaalista kokemusta työssä, elämässä ja viihteessä.

Lisätietoja osoitteessa www.huawei.com/en/about-huawei.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.