Boston Distribution tuo myyntiin korkeatasoiset ja innovatiiviseen luujohdinteknologiaan perustuvat AfterShokz OpenMove -sankakuulokkeet. Kevyet ja kastumiselta suojatut luujohdinkuulokkeet ovat turvallinen valinta myös liikenteessä.

Langattomissa niskasangallisissa AfterShokz OpenMove -luujohdinkuulokkeissa hyödynnetään turvallista kuuloketeknologiaa päivitetyillä ominaisuuksilla. Palkittuun AfterShokz Titanium -malliin perustuvat OpenMove-kuulokkeet hyödyntävät edeltävän mallin joustavaa sankarakennetta ja ensiluokkaista toimivuutta. Uudistuneiden Bluetooth 5.0- ja USB-C-tekniikoiden lisäksi myös uutuuskuulokkeiden hintataso on entistä edullisempi.

OpenMove-kuulokkeet toistavat ääntä kuuloluita pitkin eivätkä peitä korvia. Ainutlaatuinen tekniikka mahdollistaa selkeän äänentoiston ilman korvakäytävien täyttämistä kuulokenapeilla. Luujohdinkuulokkeita käytettäessä korvat kuulevat myös ulkopuoliset äänet, mikä tekee esimerkiksi liikenteessä liikkumisesta selvästi turvallisempaa. Kuuloluiden päällä lepäävien kuulokkeiden käyttö on myös perinteisiä kuulokkeita miellyttävämpää, sillä korvakäytävät eivät näin väsy samaan tapaan kuin korvansisäisten kuulokkeiden kanssa.

Roiskevedeltä, hieltä ja pölyltä suojatut OpenMove-kuulokkeet sopivat mainiosti kaikenlaiseen liikuntaan. Pieni vesisade tai liikunnan aiheuttama hikoilu eivät kuulokkeita haittaa. Kätevillä toimintopainikkeilla käyttö on helppoa ja esimerkiksi puheluihin vastaaminen sujuu yhdysrakenteisen mikrofonin kanssa vaivatta. Painikkeilla voi myös helposti siirtyä kappaleissa eteenpäin tai toistaa ja tauottaa soivaa kappaletta mielen mukaan.

Kolmen erilaisen taajuuskorjaimen asetuksen avulla oikeanlainen kuuntelutila löytyy helposti omien mieltymysten ja tilanteen mukaisesti. Esimerkiksi äänikirjoille ja podcast-lähetyksille voidaan käyttää puheääntä korostavaa tilaa, kun taas musiikkia kuunneltaessa voidaan suosia musiikintoistoon tarkoitettua perustilaa.

Kuulokkeiden akku takaa virtaa jopa kuudeksi tunniksi täydellä latauksella. Jo puolen tunnin latauksella virtaa riittää noin kahden tunnin käyttöön. Tehokkaan ja virtapihin Bluetooth 5.0 -teknologian ansiosta OpenMove-kuulokkeet toistavat musiikkia äänilähteestään jopa kymmenen metrin päästä. PremiumPitch 2.0 -stereoääni takaa korkeatasoisen äänentoiston kuunneltavasta sisällöstä riippumatta. Kuulokkeet on myös helppo ladata USB-C-laturilla.

Hinta ja saatavuus
AfterShokz OpenMove -luujohdinkuulokkeet tulevat myyntiin lokakuun alussa 89,95 euron hintaan. Värivaihtoehtoja on aluksi kivenharmaa ja lumenvalkoinen. Muut värivaihtoehdot julkistetaan myöhemmin. AfterShokz OpenMove -luujohdinkuulokkeiden mukana toimitetaan USB-C-latausjohto, säilytyspussi ja korvatulpat. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
OpenMove
www.boston.fi
https://youtu.be/u2IxxoDedmA (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhoh5H2SZSaPtuxtwcw?e=uykH9F (kuvia)

AfterShokz
AfterShokz tuo patentoidun luujohtumistekniikan urheilu- ja Bluetooth-kuulokkeisiin kuluttajaystävälliseen hintaan. Alkujaan armeijakäyttöön ja lainvalvontaan luotu teknologia esiteltiin ensi kerran Voxtechin toimesta vuonna 2001. Korkeatasoisen ääniteknologian ja kuulokemuotoilun ansiosta AfterShokz-kuulokkeet ovat ensiluokkainen valinta musiikista nauttivalle liikkujalle. Perustamisvuodestaan 2011 lähtien AfterShokz on omistautunut kehittämään tuotteita, joissa tilannehavainnointi ja turvallisuus ovat ensisijaisessa roolissa. Lisätietoja osoitteessa www.aftershokz.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.