WRC Generations -ajopelissä kisataan uudenlaisessa liigassa

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC Generations -rallipeli tuo mukanaan moninpelivetoisen liigatilan, jossa voidaan kisata sekä yksin että osana tiimiä.

WRC Generations on Kansainvälisen autoliiton FIA:n virallinen ajopeli ja pyrkii näin mahdollisimman monipuoliseen sekä aitoon rallikokemukseen kaikenlaisille virtuaalikuljettajille. Yksi uusista merkittävistä ominaisuuksista on monipuolinen liigapelitila, joka tarjoaa kiehtovan tavan kisata rallissa sekä yksin että tiimissä toimivana kuljettajana. Liigakuljettajat voivat kisata molemmissa eri luokissa rinnakkain.

Soolouralla vain liigakuljettajan omat ajosuoritukset vaikuttavat pistetaulukoihin ja kuljettajien listasijoitukseen. Tiimivetoisella puolella pisteet lasketaan koko tiimin suorituksen mukaan, mikä tekee kisaamisesta entistäkin jännittävämpää. Lisäksi liigapelitila toimii eri pelialustojen yli (poikkeuksena Nintendo Switch, joka toimii omassa liigassaan). Sen ansiosta myös eri alustojen välille on mahdollista virittää leikkimielisiä kilpa-asetelmia. Liigatasoja on kuusi, jotka alkavat aloittelijasta ja etenevät ylöspäin aina huipulla olevalle legendatasolle asti.

Lisäksi jokainen liigataso on jaettu kolmeen alaluokkaan, joiden mukaan omaa edistymistä voi seurata sekä soolo- että tiimitasolla. Jokainen alaluokka on myös jaettu useampaan ryhmään, joten vastassa on aina oman tasoluokan muita kuljettajia ja tiimejä. Ryhmissä on enimmillään 30 soolokuljettajaa ja kahdeksan tiimiä.

Liigakisoja ajetaan usean viikon jaksoissa ja jokainen näistä jaksoista aloitetaan alkukarsinnoilla. Itse liigakausi kestää täydet kymmenen viikkoa, joka koostuu sekä päivä- ja viikkokohtaisista kisoista. Kisaviikon päätteeksi kuljettajien suoritukset arvioidaan ja näin myös tiimit ja kuljettajat asemoidaan uudestaan suoritusten mukaan. Pelaajat saavat myös kokemuspisteitä, joilla voidaan ostaa uusia räätälöintiosia tarroitustyökalussa käytettäväksi. Kisakauden lopussa kolme parasta tiimiä ja kuljettajaa nostetaan esille liigan omalle Hall of Fame -listalle.

Päiväkohtaiset kisatapahtumat ovat yksinkertaisia erikoiskokeita, joissa kisataan esimerkiksi tietyissä ajo-olosuhteissa tai tietyllä autolla. Viikkokohtaiset tapahtumat ovat kokonaisia kisoja, jotka voidaan suorittaa useassa eri osassa kuluvan kisaviikon aikana. Näissä myös autojen huolto tulee ottaa huomioon. Kisapisteet annetaan aina viikon lopussa.

Ennen ensimmäistä liigakautta on lämmittely- eli tutustumisjakso, jonka aikana pelaajat voivat tutustua liigakisojen toimintaan. Ensimmäinen liigakausi alkaa virallisesti 28. marraskuuta 2022.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/cwpKSf4907A.

WRC Generations julkaistaan 3. marraskuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One- -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsoleille 1. joulukuuta.

Lisätietoja
www.wrcthegame.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJ4u8ZEHTYGcOHgpnA?e=qn9ZZy (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.