PDP Gamingin laadukkaat Victrix-pelivälineet sopivat pelaamisensa vakavasti ottaville

PAN Visionin jakelema ja PDP Gamingin valmistama Victrix-tuoteperhe sisältää pelivälineitä, jotka sopivat laatua ja räätälöitävyyttä kaipaaville konsolipelaajille.

PDP Gaming (Performance Designed Products) on peliohjainten, pelikuulokkeiden ja muiden pelikonsolitarvikkeiden johtava valmistaja. Yhdysvaltojen Kaliforniasta lähtöisin oleva yhtiö on kehittänyt laadukkaita, tyylikkäitä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia pelivälineitä jo yli 25 vuoden ajan. Kilpa-, harraste- ja viihdepelaajat ovat parantaneet PDP-tuotteilla pelisuorituksiaan useilla eri pelialustoilla ja erityyppisillä peleillä. PDP Gamingin tuotteita myydään useilla eri tuotemerkeillä, kuten Afterglow, PDP Gaming, Rock Candy ja Victrix.

Victrix-tuoteperhe keskittyy laadukkaisiin pelivälineisiin, jotka sopivat erityisesti kilpapelaajille ja muille pelaamisensa vakavasti ottaville. Tuotesuunnittelussa on otettu huomioon vaativan pelaamisen haasteet ja tarpeet. Huipputekniikan lisäksi tuotteissa on keskitytty ergonomiaan ja upeaan ulkoasuun, jotta pelaajat voivat voittaa tyylillä ja kuluttamatta itseään loppuun.

Victrix Gambit Wireless Gaming Headset
Langattomat Victrix Gambit -pelikuulokkeet ovat oivallinen valinta pelaamiseen niin kotona kuin pelitapahtumissakin. Kuulokkeista on omat virallisesti lisensoidut versionsa PlayStation 4/5- ja Xbox X/S/One -pelikonsoleille.

Kevytrakenteiset ja muotoilultaan miellyttävät Victrix Gambit -pelikuulokkeet istuvat päähän mukavasti eivätkä purista päätä tai korvia pitkissäkään pelisessioissa. Muistivaahtoa ja pehmeää vegaaninahkaa hyödyntävät pehmusteet suojaavat hyvin myös taustamelulta.

Langattoman USB-vastaanottimen jopa 12 metrin kantama tekee kuulokkeiden käytöstä vaivatonta, vaikka pelaaja ei olisi jatkuvasti pelipisteensä ääressä. Tarpeen vaatiessa kuulokkeet voidaan liittää 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntään myös mukana tulevalla kahden metrin johdolla, jossa on myös tarpeelliset säätimet. Johdollisena kuulokkeet ovat myös hyväksyttävät virallisiin peliturnauksiin.

Kuulokkeiden yhdysrakenteisen Dolby Atmos -tilaäänitekniikan ansiosta pelaaja voi kuulla pelissä lähestyvien vihollisten äänet tarkasti. Xbox-kuulokkeiden mukana tulee myös elinikäinen Dolby Atmos -lisenssi Xbox-pelikonsoleille ja Windows-tietokoneille. PlayStation 5 -kuulokkeet puolestaan tukevat konsolin ainutlaatuista 3D Audio -tilaääniominaisuutta. Kuulokkeiden Spectral Hearing -tekniikan ansiosta 50 millimetrin kuuloke-elementit toistavat äänet tarkasti ja dynaamisesti.

Pelikuulokkeiden kaksisuuntainen ja taustamelun poistava puomimikrofoni toistaa puheäänet selkeästi ja tarkasti. Alun perin helikopterikäyttöön suunniteltu mikrofoni mykistää itsensä nostettaessa se pystyyn. Mikrofoniäänet saa kuulumaan myös läpi itselleen erillisellä kytkimellä.

Langattomassa käytössä kuulokkeet saavat virtansa 900 milliampeeritunnin ladattavasta akusta, josta riittää virtaa jopa 16 tunnin käyttöön.

Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller
Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller on monipuolinen, ohjelmoitava ja maailman nopein Xbox-peliohjain. Sen painikkeet on suunniteltu minimoimaan painallusten viive ja takaamaan mahdollisimman nopeat painallukset. Tämä tuo selvän edun peleissä, jotka vaativat nopeita reaktioita ja tarkkaa hallittavuutta. Victrix Gambit onkin suunniteltu ensisijaisesti kilpa- ja turnauspelaajien vaatimusten mukaisesti.

Victrix Dual Core -teknologian huippunopean suorituskyvyn ansiosta peliohjain on tarkka ja responsiivinen. Patentoidun viisiportaisen liipaisintekniikan ansiosta ohjain mahdollistaa entistäkin nopeammat painallukset. Ohjaimen 2,1 millisekunnin digitaalinen viive tekee ohjaimesta syöttövasteeltaan jopa kahdeksan kertaa kilpailijoita nopeamman. Peliohjaimessa on myös kehittynyt värinätoiminto, joka elävöittää pelaamista käsiin välittyvällä fyysisellä palautteella.

Ohjaimessa on 14 vaihdettavaa ohjainosaa. Näin peliohjain voidaan räätälöidä omaan pelityyliin ja makuun sopivaksi. Lisäksi Victrix Control Hub -sovelluksella voidaan muun muassa ohjelmoida eri painikkeiden toimintoja, muokata ääniprofiileja sekä säätää suuntaohjainten toimintoaluetta.

Peliohjaimen kuulokeliitäntä tukee Dolby Atmos for Headphones -äänitekniikkaa Xbox-pelikonsoleilla ja mukana tulee elinikäinen Dolby Atmos -lisenssi. Tämä mahdollistaa entistä upeammat ja tarkemmat pelaajaa ympäröivät peliäänet ohjaimeen liitetyillä kuulokkeilla.

Pakettiin sisältyy peliohjainta ja sen vaihto-osia suojaava matkakotelo, jossa eri osat pysyvät hyvin tallessa. Vaihto-osia ovat muun muassa kaksi erilaista päällyslevyä ohjaimelle, kaksi suuntaohjainta ja neljä peukalo-ohjainta. Ohjaimen punotun johdon pituus on kolme metriä.

Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller on yhteensopiva sekä Xbox X/S- ja Xbox One -pelikonsoleiden että Windows-tietokoneiden kanssa.

Hinta ja saatavuus
Victrix Gambit Wireless Gaming Headset ja Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller ovat saatavana välittömästi 149 ja 119 euron suositushintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.victrixpro.com
www.panvision.com/hakutulokset?q=victrix
https://youtu.be/3JXNYOnvqHg (Victrix Gambit Wireless Gaming Headset -esittelyvideo)
https://youtu.be/5_1MDn8M47E (Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller -esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viIVmXZlCZ5_02sq9EQ?e=UH8geK (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.