Desinfiointivalaisimet puhdistavat esineet ja huoneet turvallisesti

Boston Distribution tuo myyntiin helppokäyttöiset ja turvalliset 59S-desinfiointivalaisimet, jotka tuhoavat bakteerit, virukset ja muut taudinaiheuttajat jopa 99,9-prosenttisella tehokkuudella.

Erilaiset patogeenit eli taudinaiheuttajat leviävät päivittäisessä elämässä huomaamatta. Näihin lukeutuvat tyypillisemmin erilaiset bakteerit ja virukset, jotka tarttuvat ihmisestä toiseen muun muassa kosketuksesta tai aivastaessa. Ne voivat tarttua ihmiseen myös eri kosketuspinnoilta. Viimeisen vuoden aikana erityisesti koronavirus on levinnyt lähes kaikkialle. Sitä ei ole kyetty täysin pysäyttämään edes kasvomaskein, käsiä pesemällä tai desinfiointiainein.

Yksi toimivimmista desinfiointikeinoista on ultraviolettisäteilyn hyödyntäminen. Se eliminoi erilaiset pieneliöt ja mikro-organismit, jotka levittävät tauteja. Ihmiselle näkymätön ultraviolettisäteily on todettu tehokkaaksi keinoksi näitä taudinaiheuttajia vastaan ja sitä onkin hyödynnetty jo pitkään esimerkiksi astronauttien juomaveden puhdistamisessa.

Ultraviolettisäteilyn tehokkain muoto eli UVC-säteily on nykyään toteuttavissa erityisten desinfiointivalaisimien avulla. Näitä hyödyntämällä mikä tahansa ympäristö kodista työpaikkoihin voidaan puhdistaa UVC-säteilyllä. Näin voidaan estää taudinaiheuttajien leviäminen esineistä, pinnoista ja hengitysilmasta.

59S on kehittänyt UVC-desinfiointivalaisimia, joilla voidaan valaista tavallisten LED-valaisimien tavoin ja lisäksi desinfioida UVC-säteilyllä. Näistä valaisimista 59S on kehittänyt erillisiä UVC-puhdistuslaitteita ja tavallisten lamppujen korvaavia yhdistelmälamppuja, jotka kykenevät tuhoamaan yli 99,9 prosenttia taudinlevittäjistä vain kolmen minuutin käsittelyllä.

UVC-desinfiointivalaisimien käyttö on helppoa ja turvallista, kun niitä käytetään ohjeiden mukaisesti. UVC-puhdistuksen aikana ihmisten tai eläinten ei tule oleskella lähellä UVC-valolähdettä. Siksi 59S-desifiointivalaisimissa on tunnistimet, jotka sulkevat puhdistuksen pois päältä niitä lähestyttäessä. 59S UVC -desinfiointivalaisimista ei synny minkäänlaisia kemikaaleja tai edes otsonikaasua.

59S UVC LED Handheld Sterilizer
59S UVC LED Handheld Sterilizer on kannettava desinfiointisauva keskeltä taittuvalla UVC-valovarrella. Se on puhdistusväline, jolla erilaiset pinnat on helppo desinfioida vain kertapyyhkäisyllä kolmen senttimetrin etäisyydellä kohteestaan. Sauvassa on kaksikymmentä UVC LED -valoa, jotka tekevät 99,9 prosenttia kaikista patogeeneista harmittomiksi. Sauva toimii sisäisellä akullaan 50 minuuttia kerrallaan ja on ladattavissa USB-laturilla. Tuotteen kuluttajahinta on 99 euroa.

59S UVC LED Laptop Guard
59S UVC LED Laptop Guardon taipuvavartinen UVC LED -valaisin, joka liitetään suoraan USB-liitäntään. Näin se voi valaista esimerkiksi kannettavaa tietokonetta tai desinfioida sen. Joustavan ja kääntyvän varren ansiosta valaisimella voi puhdistaa myös muita työpöydällä olevia esineitä. Valaisimen voi liittää myös USB-lisäakkuun, jolloin se toimii kannettavana desinfiointisauvana. Tuotteen kuluttajahinta on 29 euroa.

59S UVC LED Sterilizing Bag
59S UVC LED Sterilizing Bagon kätevä desinfiointilaukku, jonka sisällä on yhdeksän UVC LED -valoa. Esimerkiksi kasvomaskit, meikit, puhelimet, laturit ja muut pienet tavarat voidaan helposti desinfioida laukun sisällä vain kolmessa minuutissa. Tyylikkään harmaa pikkulaukku saa käyttöjännitteensä USB-liitäntäisestä akusta, joten laukun voi ottaa mukaan kaikkialle. Tuotteen kuluttajahinta on 99 euroa.

59S UVC LED Sterilizing Box
59S UVC LED Medical-Grade Fast Disinfection Box
Kahdella eri kokoisella desinfiointirasialla voidaan helposti puhdistaa käyttöesineitä, kuten älypuhelimia, kasvomaskeja, avaimia ja monia muita pieniä tavaroita vain kolmessa minuutissa. UVC LED -desinfiointi voidaan käynnistää rasian kansi suljettuna nappia painamalla. Molemmat rasiat saavat käyttöjännitteensä erillisestä laturista. Tuotteiden kuluttajahinnat ovat 79 ja 139 euroa.

59S SunClean Automatic Door Handle Disinfector
Helposti oveen kiinnitettävä UVC LED -desinfiointilaite puhdistaa ovenkahvat automaattisesti. Vain 20 sekuntia kestävä puhdistus käynnistyy automaattisesti kahvaan koskettamisen jälkeen ja se keskeytyy, jos kahvaa lähestytään uudelleen. Laitteessa on neljä UVC LED -valoa, jotka tekevät 99,9 prosenttia kaikista patogeeneista harmittomiksi. Tuotteen kuluttajahinta on 69 euroa (sisältää desinfiointilaitteen oven molemmille puolille).

59S SunClean UVC LED -kattovalaisimet
Upotettavilla 59S SunClean UVC LED -kattovalaisimilla voidaan korvata tavalliset upotetut LED-kattovalaisimet turvallisesti. Näin myös kattovalaisimia voidaan käyttää kaikenlaisten tilojen UVC-desinfiointiin ja tavalliseen valaistukseen. Tuotteiden kuluttajahinnat vaihtelevat koon mukaan 29,90 ja 39,90 euron välillä.

Saatavuus
59S-desinfiointivalaisimet ovat saatavana välittömästi. Yllä mainitut hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.vempaimet.fi/desinfiointivalaisimet/
www.boston.fi
https://youtu.be/d2sRqIAlixI (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5xyYN9vtsla8_VFhA?e=vcRzls (kuvia)

59S
Kiinalainen 59S on maailman suurin UVC LED -desinfiointituotteiden valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 2013, ja se myy tuotteitaan 87 eri maahan yli 1 000 työntekijän voimin. 59S keskittyy UVC LED -valaisinratkaisujen kehittämiseen ja tuottamiseen ledikomponenteista valmiisiin kuluttajatuotteisiin. Lisätietoja osoitteessa www.59S.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.