Jimm’s PC-Store tuo myyntiin Noblechairsin valmistaman ENCE-kilpapelituolin

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) tuo myyntiin upean Noblechairs ENCE Edition -kilpapelituolin.

”Yhteistyömme Suomen johtavan peliorganisaatio ENCEn kanssa jatkuu mahtavalla tavalla, kun pelituolien ja pelitiimien kuninkaat kohtaavat tavalla, josta hyötyvät kaikki pelaajat”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Runsas viikko sitten ENCEn ykköstykki Aleksi ’allu’ Jalli aiheutti kuohuntaa sosiaalisessa mediassa pelaamalla tärkeässä ottelussa istuen vanhalla keittiötuolilla. Nyt ei Allunkaan tarvitse enää kyykistellä kovalla, epämukavalla jakkaralla, kun saa alleen Noblechairsin upean ENCE-kilpapelituolin.”

Ammattilaistasolla kilpapelaajat istuvat tietokoneen ääressä työkseen useita tunteja päivässä. Heillä hyvän istuma-asennon ja yleisen työergonomian merkitys korostuu. On tärkeää kiinnittää huomiota istumismukavuuteen, kun pelitunteja kertyy paljon joko työn tai harrastuksen merkeissä. Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta Noblechairs-pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja tervettä. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan ja värivalinnoillaan.

”Pitkän suunnittelun tuloksena saimme vihdoin ENCElle oman huipputason kilpapelituolin”, kommentoi ENCEn markkinointipäällikkö Joona Leppänen. ”Nyt kaikki fanimme pääsevät nauttimaan samanlaisesta ergonomiasta ja laadusta kuin pelaajamme. Emme voisi olla tyytyväisempiä tuolin ulkoasuun ja laatuun.”

Noblechairs ENCE Edition -kilpapelituolin ulkoasuun on panostettu paljon ja se näkyy heti ensisilmäyksellä. Mustan tuolin sivuissa on tyylikkäät tummanpunaiset vauhtiraidat ja selkänojan edessä on tyylikkäästi ommeltu yksivärinen ENCE-logo ja ENCE-teksti. Selkänojan takaa ENCE-logo löytyy monivärisenä.

Urheiluautojen istuimista innoituksensa saanut pelituoli korostaa hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Tuolin selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti. Innovatiivinen keinonahka tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden, parannetun kestävyyden ja helpon puhtaana pidon.

Pelituolit valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella
Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Hinta ja saatavuus
Noblechairs ENCE Edition on saatavana välittömästi 419 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Product/Show/162226/nbl-hro-pu-ene/noblechairs-hero-gaming-chair-ence-edition-keinonahkaverhoiltu-pelituoli-musta-punainen-kulta
https://bit.ly/3e5UzKQ (kuvia)
https://www.facebook.com/enceesports/videos/191970168809210/ (esittelyvideo)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2018 liikevaihto oli 47,2 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 47 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.

– – –

Jimm’s PC-Storen kumppaniesittely: ENCE

ENCEn historia
Vuonna 2013 perustettu ENCE on hakenut nimensä kreikan mytologiasta ja Saturnuksen kuusta. Nimi kuvastaakin hyvin suomalaisen kilpapelaamisen jättiläistä, joka on selvinnyt monista vaikeuksista ja kasvanut Suomen menestyneimmäksi joukkueeksi.

ENCE on pelannut historiansa aikana useita eri pelejä. Näitä ovat StarCraft, Counter-Strike Global Offensive (CS:GO), Tekken, Hearthstone, Overwatch, Rainbow Six Siege ja PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG).

ENCEn ykköspeli on CS:GO, joka on ollut organisaation perimässä alusta alkaen. ENCEn mukaan Counter-Strike on kuin jääkiekko eli se on suosituin ja puhutuin kilpapeli Suomessa ja säilyy kuin torakka. Sitä ei voi pelata läpi, mutta sitä on helppo seurata. Lisäksi sen pelimekaniikka on kohdallaan.

Paras muisto Katowicessa
ENCEn parhaaksi yksittäiseksi muistoksi nousee CS:GO-mestaruuskisat Katowicessa vuonna 2019. ENCE oli putoamassa turnauksesta ja oli ratkaisevassa ottelussa jo 8-0 tappiolla, mutta lopulta joukkue nousi kyseisen ottelun voittoon ja selvisi aina finaaliin asti.

Tavoitteena toiminnan laajentaminen
ENCE on juuri saanut käyttöönsä uudet, vajaan 300 neliömetrin toimitilat. Se on suuri virstanpylväs ja mahdollistaa entistä paremman harjoittelun. Muutenkin organisaatiota on kasvatettu ja laajennettu myös uusiin peleihin, joista viimeisin on League of Legends. ENCE rakentaa voittamisen kulttuuria pitkäjänteisesti ja osallistuu mahdollisimman moniin turnauksiin tänäkin vuonna.

Kilpapelaamisen kehitys
ENCEn mukaan kilpapelaamisessa hienointa on sen yhteisöllisyys. Joukkueessa sosiaalinen puoli on kaikki kaikessa ja tiimikaverien kanssa voi puhua kaikesta. Myös erilaisten taitojen ja lahjojen hyödyntäminen ja yhdistäminen on hienoa.

Kilpapelaamisen tulisi jatkaa nykyistä suuntaansa, mutta samalla kehittyen valtavirran elämäntavaksi. Osittain tämä tapahtuu sukupolvenvaihdosten ansiosta itsestään. Myös pelialustat muuttuvat ja mobiilipelit ovatkin jo tulleet vahvasti mukaan.

Kilpapelaaminen kehittyy koko ajan perinteisen urheilun suuntaan, jolloin myös raha tulee entistä enemmän mukaan kuvioihin. Kilpapelaamisessa olisi tärkeää tuottaa sisältöä myös silloin, kun pelejä ei pelata. Esimerkiksi virtuaaliautourheilun tulisi hyödyntää oikean autourheilun taukoja paremmin.

ENCEn mukaan kilpapelaamisen viehätysvoimaa voisi lisätä monipuolisen oheissisällön kautta, tarinoita kertomalla, luomalla pelaajista persoonia ja avaamalla mitä tapahtuu kulissien takana.

Teknologiaa pitäisi kehittää myös siten, että suuri yleisö löytää turnaukset ja muut kilpapelaamiseen liittyvät asiat paremmin ja helpommin.

Fanit mahdollistavat kaiken tekemisen eikä koko kilpapelaamisessa olisi mitään ideaa ilman faneja. ENCE tekee kaiken fanit mielessään. Näistä viimeisimpänä oma vaatemallisto, joka on otettu hyvin vastaan.

Vinkit aloitteleville/lupaaville kilpapelaajille
Kunnollinen junioritoiminta on vasta alkamassa, mutta ENCEn mukaan kannattaa osallistua avoimiin karsintoihin ja haalia ympärilleen samanhenkisiä pelikavereita. Perustason turnauksia ja liigoja on jo paljon. Niitä kokeilemalla saa selvyyden siitä, että haluaako pelaaja lopulta kilpapelaajaksi tai peräti ammattilaiseksi.

Pelaaminen on joka tapauksessa kehittynyt ja pahimmista stereotypioista ollaan pääsemässä eroon. Kilpapelaaminen on sosiaalista toimintaa ja kehittää monia uusia kykyjä, kuten kielitaitoa, nopeaa päättelykykyä ja koordinaatiokykyä.

Jimm’s PC-Store on tärkeä laitekumppani
ENCEn pelaajat treenaavat Jimm’sin laitteilla ja ne ovat tärkeä osa menestystä. Jimm’sin palvelualttius on omaa luokkaansa eikä ole ollut tilannetta, johon ei olisi löytynyt ratkaisua. Laitekumppanina Jimm’s on mukana kehittämässä kilpapelaamista ja ENCEn toiminnan kasvamista.

Pelilaitteilla on tärkeä rooli kilpapelaamisessa, mutta huipputehoa ei välttämättä tarvita. Perushyvät ja kohtuuhintaiset pelikoneet riittävät, kunhan niihin voi luottaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.