X Games -kisat tulevat osaksi Steep-talviurheilupeliä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Steep-talviurheilupelin laajentuvan uusille lakeuksille, kun suositun X Games -tapahtuman extremelajit tulevat osaksi Steep-pelikokonaisuutta.

Steep X Game Pass -nimellä kulkeva pelilaajennus julkaistaansekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 30.lokakuuta 2018. Se vie pelaajan Alaska X Games Village -kisayhteisöön, jossajahdataan kultamitalia maailman merkittävimmässä lumipuistossa. Ympäristö tuomukanaan uudenlaiset talvilajit, kuten Big Air, SuperPipe ja Slopestyle, jotkaovat monille tuttuja X Games -urheilutapahtuman kilpalajeina. Lisäksiratkottuaan erityiset X Games -haasteet, pelaaja saa käyttöönsäFreestyle-tilan, jossa muita pelaajia voidaan haastaa kisaamaan pisteistäkansainvälisellä tasolla.

Pelaajat voivat kokea valtavan vuoriympäristön kahdella eritavalla eli aikahyppyhenkisellä 90-luvun tyylillä ja täysin uusillarakettisiipihaasteilla. 1990-luvun henkeä oleva ’90s-lisäosa julkaistaan 4.joulukuuta, kun taas rakettisiipipainotteinen Rocket Wings -lisäosa tuleepelattavaksi 10. tammikuuta. X Games Pass -kausikortin omistajat pääsevätlisäosiin käsiksi viikkoa muita aikaisemmin.

X Games Pass -kausikortin hinta on 14,99 euroa ja sesisältää X Games -pelilaajennuksen lisäksi sekä 90’s- ja Rocket Wings-lisäosat. Lisäksi peruspelistä julkaistaan Steep X Games Gold Edition-paketti, jonka hinta on 39,99 euroa ja se sisältää Steep-pelin, X Game Pass-kausikortin ja ensimmäisen vuoden kausikortin. Se sisältää muun muassa lisääuusia erikoislajeja, haasteita ja uusia pelihahmoasuja.

Steep X Games -pelilaajennuksesta on julkaistu myös lyhytintrovideo, jonka voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/STTEsrXYr0k.

Lisätietoja
https://steep.ubisoft.com/
http://bit.ly/2OHnJ6n (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.