Jimm’s ja FC Lahti Menace aloittavat elektronisen urheilun yhteistyön

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) aloittaa yhteistyön elektronisen urheilun FC Lahti Menace -tiimin kanssa.

Jimm’s on jatkossa FC Lahti Menace -tiimin pääyhteistyökumppaneita toimittamalla heille tarvittavaa laitteistoa ja tukemalla heitä myös omalla asiantuntemuksellaan. FC Lahti Menace kilpailee tällä hetkellä Counter-Strike: Global Offensive-, Overwatch- ja League of Legends -peleissä. Esimerkiksi edellisviikon LanTrek-tapahtumassa FC Lahti Menace voitti Overwatch-turnauksen käytössään olleilla Jimm’s-pelitietokoneilla.

Yhteistyön päätavoitteena on jatkaa suomalaisen elektronisen urheilun kehittämistä ja kasvattamista. FC Lahti Menacen tavoitteena on olla Pohjoismaiden huipputiimi ja luotettava kumppani, joka tarjoaa laajaa ja positiivista näkyvyyttä yhteistyökumppaneilleen. Vahvalla kumppaniverkostolla FC Lahti Menace pääsee tavoittelemaan huippua, ensin Suomessa ja sen jälkeen maailmanlaajuisesti.

”On hienoa saada Jimm’s yhteistyökumppaniksi tukemaan organisaatiotamme ja pelaajiamme”, kommentoi FC Lahti Menacen manageri Teijo Sepponen. ”Jimm’s on ollut mukana elektronisessa urheilussa jo pitkään, nyt tuoden oman ammattitaitonsa myös meidän saataville. Toivon, että voimme yhteistyössä heidän kanssaan viedä suomalaista elektronista urheilua eteenpäin ja parantaa oman organisaatiomme tuloksia, jotka eivät varmasti johdu huonosta laitteistosta.”

”On todella upeaa, että perinteiset suomalaiset urheilujoukkueet ovat löytäneet elektronisen urheilun ja Jimm’s voi olla mukana kehittämässä tätä uutta urheilumuotoa eteenpäin”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Me tarjoamme FC Lahti Menacelle kunnon e-urheiluvälineet ja odotamme innolla heidän palautettaan tositoimista. Se auttaa myös meitä kehittämään pelitietokoneitamme entistä paremmiksi”

Jimm’s-pelitietokoneet
Jimm’s-pelitietokoneet ovat avainasemassa elektronisessa urheilussa. Pelityypistä riippumatta elektronisen urheilun keskeisintä osaa yhdessä pelaajan kanssa näyttelee pelaamiseen tarkoitettu tietokone. Sen suorituskyky ja toimintavarmuus ovat tärkeässä roolissa mitä tahansa peliä pelatessa. Pienetkin fyysiset viat tai puutteet tietokoneessa voivat vaikuttaa merkittävästi pelissä pärjäämiseen. Kuten kaikessa muussakin kilpaurheilussa, kanssakilpailijoille ei ole varaa antaa etulyöntiasemaa. Jimm’s-pelitietokoneet myydään aina räätälöityinä, joten kukin pelaaja voi valita itselleen parhaat komponentit ja lisälaitteet.

Elektroninen urheilu
Elektroninen urheilu (eSports) on tietokoneilla, pelikonsoleilla tai älypuhelimilla pelattavien pelien pelaamista kilpailumuodossa. Elektronisen urheilun pelejä on monenlaisia ja niillä voidaan kilpailla yksilö- ja joukkuetasolla aivan kuten tavallisessakin urheilussa. Perinteisimpien urheilulajien lailla myös elektronisessa urheilussa harjoitus tekee mestarin.

Elektronisen urheilun pelit jakautuvat useisiin alalajeihin. Näistä tärkeimpiä ovat ensimmäisen persoonan ammuntapelit (FPS), areenataistelut (MOBA) ja reaaliaikaiset strategiapelit (RTS). Useimmat elektronisen urheilun peleistä ovat joko osittain tai jopa täysin ilmaisia, joten kilpapeliharrastuksen aloittaminen ei vaadi suuria sijoituksia. Käytännössä pelaamiseen vaaditaan pelikelpoinen tietokone oheislaitteineen.

Elektronisen urheilun tutkimusyhtiö Newzoo raportoi, että elektronisen urheilun markkinat kasvavat 696 miljoonaan dollariin tänä vuonna. Tässä on kasvua viime vuoteen yli 41 prosenttia. Kasvu myös jatkuu ja elektronisen urheilun maailmanlaajuisten markkinoiden uskotaan olevan yli 1,5 miljardia dollaria vuonna 2020.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi
http://www.fclahti.fi/uutiset/2017/08/04/fc-lahti-mukaan-esportsiin
http://bit.ly/Jimms-FCLahtiMenace (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2017 liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 42 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.