Ubisoft etsii start-up-yrityksiä mukaansa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) kutsuu mukaansa kansainvälisiä start-up-yrityksiä. Tavoitteena on saada kasvuyrityksiä osallistumaan mukaan toisen kauden peli- ja viihdeohjelmaan Pariisin Station F -kampuksessa, joka on lajinsa suurin koko maailmassa. Toinen kausi alkaa huhtikuussa 2018 ja se keskittyy erityisesti lohkoketjuteknologiaan (blockchain) ja mobiilikäyttöiseen lisätyn todellisuuden tekniikkaan (AR).

Ubisoftin aikeena on koota yhteen start-up-yrityksiä, joilla on kokemusta näiltä alueilta, ja jotka osoittavat sekä omaperäisyyttä, laadukkuutta että innovatiivisuutta näiden teknologioiden saralla. Mukaan valitut start-up-yritykset kutsutaan Station F -kampukselle työskentelemään huhtikuusta syyskuuhun 2018 puolen vuoden ajaksi. Näin osallistuvat kasvuyritykset pääsevät hyötymään yrityksen ainutlaatuisesta ekosysteemistä ja Ubisoftin mentoroinnista.

Mukaan haluavien start-up-yritysten tulisi lähettää hakemuksensa 31. joulukuuta 2017 mennessä. Projektiin voi tarkemmin tutustua osoitteissa:

Blockchain: https://www.f6s.com/ubisoftprogramstationf-blockchain/apply
Mobiili-AR: https://www.f6s.com/ubisoftprogramstationf-mobilear/apply

Lisätietoja Ubisoftin start-up-ohjelmista löytyy osoitteesta https://www.ubisoft.com/en-US/company/start-ups/index.aspx

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa http://www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.