Seagate tuo myyntiin maailman ohuimman ulkoisen kahden teratavun kiintolevyn

Seagate Technology tuo myyntiin vain 9,6 millimetriä ohuen ulkoisen kiintolevyn, jonka 135 gramman keveyskään ei paljon taskussa paina.

BUP-Ultra-Slim

Seagate Backup Plus Ultra Slim tarjoaa helposti liikutettavaa tallennustilaa ennennäkemättöman pienessä ja kevyessä muodossa. Ulkoinen kiintolevy on luotettava, nopea ja helposti mukana kuljetettava tietovarasto, jonka tallennuskapasiteetti ei heti lopu kesken. Kahden teratavun kiintolevyyn mahtuu jopa puoli miljoonaa musiikkikappaletta, 320 000 korkealaatuista valokuvaa tai peräti 240 tuntia teräväpiirtoista videota. Taskuun sopivalla kiintolevyllä on helppo suojata ja jakaa koko digitaalinen elämä.

Nopea usb 3.0 -liitännällä varustettu ulkoinen kiintolevy perustuu Seagaten uusimpaan 2,5 tuuman kiintolevytekniikkaan. Siksi se on jopa 50 prosenttia muita markkinoilla olevia kahden teratavun kiintolevyjä ohuempi. Se on saatavana väriltään kultaisena ja platinana.

Kiintolevyn mukana toimitetaan helppokäyttöiset apuohjelmat pilvitallennusta, mediahallintaa ja varmuuskopiointia varten. Mukana on myös 200 gigatavun Microsoft OneDrive -pilvitallennustila kahdeksi vuodeksi veloituksettomaan käyttöön. Sen avulla on helppo jakaa tiedostoja internetin yli esimerkiksi älypuhelimeen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Seagate Backup Plus Ultra Slim -kiintolevy tulee saataville kesäkuussa yhden ja kahden teratavun kapasiteeteilla 109 ja 149 euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.seagate.com/gb/en/products/laptop-mobile-storage/laptop-external-drives/backup-plus/
http://bit.ly/1Z878az (tuotekuvia)
https://youtu.be/Z64ZuNGjvYE (esittelyvideo)

Seagate Technology
Seagate luo tilaa inhimillisille kokemuksille innovoimalla tiedon tallentamiseen, jakamiseen ja käyttämiseen liittyviä tekniikoita. Se on maailman johtava tuotemerkki yritysten ja kuluttajien tiedontallennusratkaisuille. Seagate Technology omistaa myös LaCie-tuotemerkin. Se on vahvistanut yhtiötä entisestään ja laajentanut sekä tuotevalikoimaa että käyttäjäkuntaa. Lisätietoja osoitteessa http://www.seagate.com.

Seagaten mielenkiintoiseen vuonna 1978 alkaneeseen historiaan voi tutustua osoitteessa http://www.seagate.com/gb/en/about-seagate/seagate-history/.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.