Assembly-demotapahtumassa on käytössä yli 200 Jimm’s-tietokonetta

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) valmistautuu tulevana torstaina alkavaan Assembly Summer -demotapahtumaan valmistamalla käyttöön yli 200 tietokonetta.

Jimms Legendary King

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s on panostanut pelaamiseen ja tehokäyttöön soveltuviin tietokoneisiin. Myös Assemblyn järjestäjät tietävät, että Jimm’s-tietokoneisiin voi luottaa ja siksi niillä hoidetaan lähes kaikki tapahtuman tietokonetarpeet.

Jimm’s-tietokoneita on käytössä sekä turnauksissa, videoeditoinnissa että AMD:n ja NVIDIAN:n demoissa. Lisäksi tietokoneita käytetään Tube-pisteissä, joissa tapahtumaan osallistujat voivat itse tubettaa ja jakaa mitä haluavat.

Jimm’sin omalla osastolla järjestetään erilaisia kilpailuja ja aktiviteetteja. Lisäksi siellä esitellään Jimm’sin omaa tuotantoa olevia tietokoneita, kuten yli 27 000 euroa maksavaa Jimm’s Legendary Kingiä. Omien tietokoneiden lisäksi osastolla on suuri joukko lisätarvikkeita, joista löytyy erinomaisia tarjouksia. Osastolla toimii myös ilmainen tietokonehuolto tapahtuman kävijöille. (Mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen.)

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/assembly
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/92154/jimms-legen-king/jimm-s-legendary-king

Jimm’s julkisti 27 000 euron supertietokoneen viihdekäyttöön


http://www.assembly.org

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 41 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.