Jimm’s julkaisi raivokkaan tehokkaan AMD Radeon R9 Fury -pelitietokoneen

30.6.2015 – Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on tuonut myyntiin raivokkaan tehokkaan pelitietokoneen, jossa on viime viikolla julkaistu AMD Radeon R9 Fury X -näytönohjain.

Jimms_Small_Giant

”AMD tuo uuden sukupolven näytönohjaimillaan PC-markkinoille laajan kirjon pelaajia hyödyttäviä uusia ominaisuuksia. Näitä ovat muun muassa poikkeuksellinen grafiikkateho, virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen ja täydellisesti toimiva 4K-pelaaminen. Nämä ominaisuudet käynnistävät PC-pelaamisen uuden aikakauden ja Jimm’s on kehityksen kärjessä hyödyntämällä näitä mahdollisuuksia uusilla pelitietokoneillaan”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s Small Giant
Äärimmäisen pelkistettyyn ja pienikokoiseen kuutionmalliseen koteloon on saatu mahdutettua paljon pelitehoa. Musta kotelo on joka suunnassa pienempi kuin A4-paperin pystymitta. Pienestä koostaan huolimatta Jimm’s Small Giant sisältää raivokkaan tehokkaan AMD Radeon R9 Fury X -näytönohjaimen neljän gigatavun HBM-muistilla, Intelin i5-4690K -suorittimen, kahdeksan gigatavua DDR3-keskusmuistia ja 240 gigatavun SSD-levyn. Tällä tasapainoisella pelitietokoneella pelaaja voi pelata nykyisiä ja tulevia huipputehoa vaativia laatupelejä ilman huolta suorituskyvyn loppumisesta.

AMD Radeon R9 Fury X
AMD Radeon R9 Fury X (koodinimi Fiji) -grafiikkasuorittimessa käytetään maailman tehokkainta suorittimeen integroitua uutta HBM-grafiikkamuistia. Se on jopa 60 prosenttia aiempaa GDDR5-muistia tehokkaampi yhdessä 4 096 bitin muistiväylän kanssa. Grafiikkasuoritin mahdollistaa jopa kolminkertaisen tehoparannuksen per kulutettu sähköwatti ja vie 94 prosenttia vähemmän piirilevyn pinta-alasta kuin aiemmat GDDR5-ratkaisut. Näin voidaan rakentaa entistä pienempiä tietokoneita, jotka silti tarjoavat aiempaa suuremman grafiikkatehon ja parempia ominaisuuksia.

Saatavuus ja hinnoittelu
Jimm’s Small Giant on tilattavissa välittömästi 1 759 euron kuluttajahinnalla. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. AMD Radeon R9 Fury -pohjaisten tietokoneiden valikoima täydentyy lähiaikoina AMD:n tuodessa myyntiin lisää näytönohjainmalleja.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/112247
http://bit.ly/1CG7F7P (tuotekuvia)
http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/r9# (lisätietoa AMD:ltä)
https://youtu.be/9-JG0Cr_B-8 (AMD:n julkaisuvideo)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.