Far Cry 4 -pelin kausikortti tuo mukanaan lumimiehet, vankilapaot ja kaveritaistelut

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Far Cry 4 -toimintapelin kausikortin sisällön. Kausikortin myötä Kyratin alueelle tulee runsaasti lisää pelattavaa ja se käsittää niin yksinpelitehtäviä, pelaajien yhteistyössä suoritettavia tehtäviä kuin myös pelaajien välisiä moninpelimittelöitä.

fc4-seasonpass

Far Cry 4 -kausikortti sisältää seuraavat tehtäväkokonaisuudet:

  • The Syringe, joka on saatavilla vain kausikortin omistajille ja pelattavissa heti pelin julkaisun myötä. Tässä tehtäväkokonaisuudessa pelaajien tehtävänä on estää tehokasta ja harvinaislaatuista reseptiä päätymästä hirmuhallitsija Pagan Minin joukkojen haltuun, jotta hän ei käyttäisi reseptiä kapinallisia vastaan. The Syringe on pelattavissa niin yksin kuin yhteistyömuodossakin.
  • Escape from Durgesh Prison on ainutlaatuinen yhteistyötehtävä, jossa Ajay ja Hurk ovat joutuneet kidutettaviksi vangeiksi Yuman vankilaan. On aika lyöttäytyä kaverin kanssa yhteen ja paeta vankilasta sekä selviytyä Pagan Minin joukkojen hallitsemalta alueelta ulos.
  • Hurk Deluxe Pack puolestaan kattaa viisi ainutlaatuista tehtävää, jotka ovat pelattavissa niin yksin kuin yhteistyömuodossakin. Mukana on joukko uusia aseita, kuten Hurkin pahamaineinen harppuunatykki.
  • Overrun-moninpelitilassa pelaajat ottavat toisistaan mittaa lukuisissa eri paikoissa ympäri Kyratia ja pyrkivät puolustamaan näitä vastustajan hyökkäyksiltä. Samalla kuitenkin pitäisi pystyä myös itse valtaamaan alueita hallintaansa. Hauskaa, mutta haastavaa.
  • Valley of the Yetis on ainutlaatuinen metsästystehtävä, joka alkaa Ajayn helikopterin hajoamisesta Himalajan jyrkänteille. Edessä on hyytävän kylmä ympäristö tutkittavaksi ja oma leiri puolustettavaksi. Omaa leiriä voidaan myös parantaa erilaisin ominaisuuksin, kunhan siihen ensin löytyy sopivat työkalut ja varusteet. Yö on nimittäin vaaroja täynnä, sillä vaarallinen kultti pitää aluetta hallussaan. Yksin tai kimpassa pelattava Valley of the Yetis tarjoaa jännittävän metsästys- ja selviytymiskokemuksen, jossa pelaajat kohtaavat itse Himalajan kuuluisat lumimiehet, jetit.

Kausikortin ostamisen myötä pelaaja on oikeutettu lataamaan kaikki siihen kuuluvat latauspaketit sitä mukaa, kun ne tulevat saataville. Far Cry 4 -toimintapeli ja sen kausikortti julkaistaan 18. marraskuuta PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One ja Xbox 360 -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille. Kausikortti on saatavilla 29,99 euron hintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Pelin ikäraja on PEGI18.

Lisätietoja
http://www.farcrygame.com
http://bit.ly/WJoqRh (kuvamateriaalia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. http://www.ubisoftgroup.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.