Ultimate Ears ja Red Bullin F1-tiimi yhteistyöhön

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) aloittaa yhteistyön Formula 1 -autokilpailuista tutun Infiniti Red Bull Racing -tiimin kanssa.

UE BOOM Red Bull Edition

Ultimate Ears tuo laadukkaan musiikin radanvarren vierastiloihin. Infiniti Red Bull Racing valitsi UE BOOMin tämän vuoden lahjatuotteekseen kaiuttimen erinomaisen suorituskyvyn ja palkitun muotoilun vuoksi.

Kaikki tämän vuoden kisoihin osallistuvat Red Bull -tiimin kuljettajat ja VIP-vieraat saavat lahjaksi UE BOOMin erikoisversion. Se seuraa väritykseltään tiimin omaa sinistä väriä ja käynnistyessään se soittaa kilpa-auton moottorin ääntä.

UE BOOM on sylinterimuotoinen kaiutin, joka tuottaa huipputason ääntä 360 asteen säteellä. Jopa 15 tunnin akunkestolla varustettu UE BOOM on pinnoitettu vettä ja likaa hylkivällä plasmapinnoitteella. Yksittäinen UE BOOM voidaan myös yhdistää toiseen UE BOOM -kaiuttimeen langattomasti ilmaisen iOS- ja Android-sovelluksen avulla. UE Boom on myynnissä 199 euron kuluttajahintaan.

Lisätietoja Internetissä
http://www.ultimateears.com
http://www.infiniti-redbullracing.com
http://bit.ly/18d1HgI (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/YXvg39 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, http://www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, http://www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, http://www.techdata.fi

Infiniti Red Bull Racing
Infiniti Red Bull Racing on kehittynyt nopeasti. Tiimi perustettiin tavoitteena tehdä asioita eri tavalla. Tiimin kahdeksan mestaruutta yhdeksän kauden aikana osoittaa, että tavoitteet on saavutettu. Vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013 tiimi voitti valmistajien ja ajajien mestaruudet. Vuoden 2013 kauden loppuun mennessä tiimi on saavuttanut 47 voittoa, 104 palkintosijaa ja 57 paalupaikkaa. http://www.infiniti-redbullracing.com.

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. http://www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.logitech.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.