Resident Evil Village -kauhupeli julkaistaan myös virtuaalilaseille

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Resident Evil Villagesta julkaistaan helmikuussa PlayStation VR2 -yhteensopiva versio.

Viime vuosien ylistetyimpiin kauhupeleihin lukeutuva Resident Evil Village laajenee uudelle pelialustalle 23. helmikuuta 2023. Tällöin julkaistaan Resident Evil Village VR Mode -kauhupelikokemus, joka tekee entuudestaankin piinaavasta pelistä aiempaakin pelottavamman elämyksen. Laajennusosana julkaistava VR-päivitys on pelin PlayStation 5 -version omistajille ilmainen.

Pelin virtuaalitodellisuustila kattaa koko pelikampanjan ja nostattaa palkitun kokemuksen aivan uudelle karmivuuden tasolle. Sen myötä pelaaja pääsee uppoutumaan Ethan Wintersin sydäntä kouraiseviin hetkiin entistäkin lähemmin ja taatusti sykettä nostattavalla tavalla. Peli hyödyntää monipuolisesti virtuaalitodellisuuslasien tarjoamia ominaisuuksia, minkä ansiosta peli näyttää äärimmäisen aidolta. Intensiivinen kauhukokemus saa pelaajan tuntemaan kuin olisi itse osana kauhujen ympäristöä. Koristeellinen Dimitrescun linna tuntuukin entistä isommalta ja vaikuttavammalta tapahtumapaikalta kaikkine yksityiskohtineen.

Pelikokemus ei jää vain virtuaalilasien varaan, sillä pelaaja pääsee myös nauttimaan uudenlaisesta ohjaustavasta PlayStation VR2 Sense -ohjaimilla. Näin pelaaja pääsee ohjaamaan Ethanin käsiä uudenlaisella tavalla, mikä tuo oman ulottuvuutensa pelimaailman kokemiseen. Pelaaja voi esimerkiksi nostaa omat kätensä suojakseen vihollisen käydessä liian lähelle. Lisäksi aseiden hallinta tuntuu entistä luonnollisemmalta VR-ohjainten avulla.

Resident Evil Village on pelisarjan kahdeksas itsenäinen osa ja se hyödyntää edellisosasta tuttua RE Engine -pelimoottoria. Tämä tekee pelistä lähes inhottavan tuntuisen, sillä niin pelihahmot, tapahtumapaikat kuin mieltä ravisuttavat kauheat hirviötkin tuntuvat tulevan iholle melkein liiankin aidosti. Samalla Resident Evil Village hyödyntää uuden pelikonsolien sukupolven suorituskykyä ja graafista loistoa, mikä osaltaan korostaa hyytävän jännittävää tunnelmaa. Peli sijoittuu muutaman vuoden edellisen Resident Evil 7 Biohazard -pelin jälkeiseen aikaan, jossa entuudestaan tutut Ethan ja Mia elävät uutta elämänvaihetta uudessa paikassa kaukana aiemmista painajaismaisista kokemuksistaan.

Resident Evil Village Gold Edition on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja se tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla.

Lisätietoja
www.residentevil.com/village/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsxlY_gG1i1ZDXJJEg?e=6exSkO (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.